Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prémiové tvrzené sklo pro 120 typů telefonů s dárkem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Tomáš

Dobrý den, v popisu máte uvedeno, že v případě potřeby kompletní ochrany, se mám podívat na další vaše akce, ale když odkaz rozkliknu, píše mi to, že již nabídka vypršela. Lze to tedy objednat i se zadním krytem a za jakou cenu ? Objednávala bych celkem na 4 telefony, z toho na 3 by mi stačilo jen to sklo a na 1 bych potřebovala sklo i zadní kryt. Předem děkuji za odpověď

all4mobiles

Dobrý den, brzy již bude akce sklo + kryt znovu spuštěna a dokonce s dárkem, akce sklo s dárkem stále běží. Obě akce resp. zboží z nich je možné libovolně nakombinovat do 1 objednávky. Hezký den.

Ondřej Bůva

dobrý den je to bezrameckové sklo na iphone8?

all4mobiles

Dobrý den, pro iphone 8 máme v nabídce standardní ochranná skla, existují i tzv. full cover skla, ale ta momentálně v akci na Slevomatu nejsou. Hezký den.

Áda Marková

Dnes jsem dostala sklo,vubec nesedi a to jsem si objednala spravny typ na kazde strane mi dost chybi neodpovida to typu telefonu vubec!!rada bych zpet penize a reklamovala

all4mobiles

Dobrý den, to nás moc mrzí, kontaktujte nás prosím na náš email, abychom mohli Vaši reklamaci vyřešit k Vaší spokojenosti. Prosíme ideálně o zaslání fotografie a rozměrů nesedícího skla. Děkujeme za pochopení. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru