Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupy do bazénu se slanou vodou, protiproudem a masážními tryskami

Antické a egyptské lázně Plzeň  (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michal

Oprava: Za mne nabídka špatně využitelná,..­......(aby věta dávala smysl) :-)

Antické a egyptské lázně

Odpověď v předešlém dotazu.
Antické lázně

Michal

Za mne nabídka špatně nevyužitelná, voucher je dle vašich komentářů vázaný na osobu a a navíc doba, po kterou lze uplatnit, je ani ne 3 měsíce.
Navíc oproti přechchozím nabídkám jednotlivých vstupů za 150 Kč je tato nabídka navíc ještě méně výhodná, vstup výjde 160 Kč a úspora je pak jen 40 Kč opoti běžné ceně.....

Antické a egyptské lázně

Dobrý den, zamysleli jsme se nad vaším dotazem – jste již asi třetí. Permanentku bude moci využít i více osob najednou, jednak, že si ji můžete půjčovat mezi sebou, druhak může jít více osob najednou – odečte se z ní tolik návštěv, kolik bude osob.
Omlouváme se za vzniklé nejasnosti. Vláďa

Dana

Dobrý den, takže je to jen pro jednoho? A ten jde 5× a druhý musí mít svoji permanentku? Nerozumím odpovědi na předešlou otázku. Děkuji.

Antické a egyptské lázně

Dobrý den, za voucher ze Slevomatu dostanete permanentku, která je je vždy pro jednu osobu. Takže jak správně píšete, každá osoba musí mít svoji permanentku. Za Antické a egyptské lázně Vláďa

Monika Molcarová

Dobrý den, když koupím 5 vstupů do bazénu se slanou vodou – můžeme jít např. 3 osoby najednou a odečtou se nám tři vstupy? Děkuji za odpověď . M.M.

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, voucher platí na vstup do veřejného bazénu se slanou vodou pro 1 osobu na 1,5 hodiny. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru