Nabídku Exkluzivní rumy Corsario vč. výroční edice mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pití pro gurmány: 0,5l láhve exkluzivních rumů Corsario vč. výroční edice

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Dušan Hanzeľ

Jenom info k těm stránkám, špatně se zobrazí na mobilu Android chrome, vyskočí že je potřeba potvrdit věk 18+ ale není vidět celý text a je třeba ho posunout ručně (ale scrollbar tam není) a až pak potvrdit a pak je to ok, asi proto to někomu nejde, není to dobře uděláno, nejde tu dát screenshot, ale zobrazte si to na mobilu a uvidíte

Slevomat.cz

Dobrý den, Dušane, děkujeme za příspěvek v diskuzi. S připomínkami k webovým stránkách prodejce se můžete obrátit přímo na něj na telefonním čísle +420 773 826 8­50 nebo emailu interdrinks@email.cz. Krásný den, Míša :)

Jitka Varmuzova

Dobry den, chtela bych se prosim zeptat, zda. Jde Vasi pobocku navstivit a podivat se, co vse tam mate nebo to je jen jakkoby velkosklad a pouze vydavete jiz zamluvene zbozi nebo pro zivnostniky a restaurace? Chtela sem se podivat na stranky a bohuzel mi nefunguji, tak se zkousim alespon takhle zeptat. Dekuji moc za odpoved

Interdrinks

Dobrý den
Můžete si objednat přes Slevomat, i se můžete samozřejmě přijít podívat či nakoupit do prodejního skladu Brno, Nove sady 37.
Jsou tam do 15 hod v prac dny, v sobotu od 7:00 do 13:00 hod. Není to myšleno jako primárně prodejna, Ale snadno zde můžete i vybrat a nakoupit za hotové, parkováni přímo před skladem, nelze platit kartou.
Do Nebovid to nejde, zde je celní neveřejný sklad.

Jinak stránky interdrinks.cz by měli normálně fungovat, i všechny naše eshopy.

Děkuji Přehnal T.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru