Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jaro pro 2 ve Špindlerově Mlýně: pohodová dovolená se snídaní

4,3 / 5 Horská chata Panorama Špindlerův Mlýn (mapa) 56 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
V. Holcová

Dobrý den.
Zaujala nás vaše nabídka.. Je možno dokoupit večeře? A za jakou cenu? Případně kde by bylo možno poblíž večeře zajistit?
Děkuji.

Horská chata Panorama

Ubytováni můžete být v dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích. Sociální zařízení je společné na patře. Z baru máte jedinečný výhled na areál Svatý Petr a pokud zrovna nebudete hrát stolní fotbálek, můžete sledovat satelitní programy v restauraci. Zde se ráno nabízejí snídaně podávané formou bufetu a přes den pokrmy jídelního lístku.

Markéta Hušková

Dobrý den,
měla bych zájem o 3 denní pobyt v termínu od 21.6. do 23.6.2019 pro 2 dospělé. Prosím o informaci, zda máte volno a je-li možné uplatnit platbu z FKSP od zaměstnavatele. Děkuji.
Hezký den
Markéta Hušková

Slevomat.cz

Dobrý den, Maréto, Vámi vybraný termín je volný. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku voucheru bez rezervace termínu a zvolte způsob platby na bankovní převod. Twisto není možné použít pro způsob platby bankovním převodem. Poté se na obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“. Hezký den, Simča :)

Růžena Karásková

Dobrý den, měla bych zájem o 4denní pobyt pro 2 dospělé osoby a 1 dítě ve věku 7let.Máte volný pokoj v termínu 9.-12.5.2019? Děkuji za odpověd. Karásková R.

Horská chata Panorama

Dobrý den,
na Vámi poptávaný termín máme ještě dostatek volných pokojů.
Doporučuji zakoupit termínovou variantu přímo pro tento termín.

Olga Hromotska

Dobry den, mate volně misto pro 2 dospělé a 2 dítě v termínu 19–22.4? Predem dekuji!

Horská chata Panorama

Ano na vámi poptávaný termín máme volno.

Dana

Dobrý den, chci se zeptat jak uplatnit dítě? Děkuji za odpověď Dana

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, ceny pro děti jsou: děti do 2,9 let: zdarma bez nároku na lůžko a stravu, děti od 3–14,9 let: 300 Kč se snídaní/noc, děti a osoby starší 15 let: 350 Kč se snídaní/noc. Příplatek za dítě se platí až na místě. Hezký den, Simča :)

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda plánujete nabídku rozšířit i na červenec/srpen? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru