Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Střelecké balíčky na moderní střelnici: plnotučné ráže s vyšším počtem nábojů

4,9 / 5 Prague Armory Praha - Vysočany  (mapa) 133 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Dan

Dobrý den, nepovedlo se mi včas zamluvit si termín, Voucher, lze jehomplatnost prodloužit. Alespoň o měsíc na květen, končí mi v dubnu.
Děkuji Dan

Slevomat.cz

Dobrý den, Dane, u nabídky jsou všechny vouchery platné do 30.6. 2019. Na účtu přiřazeném k emailu, ze kterého píšete nevidím žádné vouchery k uplatnění. Prosím napište číslo voucheru a email, ze kterého byl voucher objednán na podpora@slevomat.cz. Kolegové Vám jistě rádi pomohou s řešením problému. Pěkný den, Honza

rosta1968@email.cz

dobry de chtěl bych se zeptat z jakých zbrani se strili dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, pro rozkliknutí jednotivých variant se Vám zobrazí zbraně, se kterými budete v rámi balíčku moci střílet. Hezký den, Simča :)

Oto Pařízek

Dobrý den
mám už voucher koupený, kde si mohu rezervovat termín?

děkuji
Oto Pařízek

Slevomat.cz

Dobrý den, Oto, rezervaci proveďte co nejdříve výhradně na webové stránce slevomat.pragu­earmory.cz – po rezervaci dostanete mailem detailní informace ohledně střeleb. Hezký den, Simča :)

Václav

Dobrý den.
V instrukcích „Jak objednat“ uvádíte „… proveďte co nejdříve výhradně na webové stránce…“. Voucher má platnost do konce června, avšak na uvedeném linku jsou všechny dubnové termíny obsazené, a v květnu a v červnu se mi volné termíny vůbec nezobrazují!? Co s tím?
Děkuji, Václav.

Prague Armory

Dobrý den, v online rezervačním systému v tuto chvíli naleznete další dostupné termíny pro uplatnění Vašeho voucheru – konkrétně na duben a květen. Simona, Prague Armory

Adam

Dobry den,

chci se zeptat jestli muzeme zaplatit rozsireny balicek a prijit ve dvou??
Moc Vam dekuji

 Adam

Slevomat.cz

Dobrý den, Adame, přijít ve dvou je možné, avšak voucher platí pouze pro jednu osobu. Druhá osoba může jít s Vámi jako přihlížející, stát bude za stavy a dění může sledovat i na obrazovkách. Hezký den :)

Andrea

Dobry den, je to prosim vhodne i pro uplne zacatecniky, kteri zbran v ruce nikdy nedrzeli? Dekuji, Andrea

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, balíčky jsou vhodné i pro úplné začátečníky a ideální pro první seznámení se střelnými zbraněmi. Instruktor Vám vše potřebné vysvětlí a po celou dobu Vám bude k dispozici :) Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru