
Termín
V ceně
1 osoba
Vstup na akci a na všechny služby, které budou během akce přístupné
Voucher na místě vyměníte za vstupenku.
Voucher není možné stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
V ceně
1 osoba
Vstup na akci a na všechny služby, které budou během akce přístupné
Voucher na místě vyměníte za vstupenku.
Voucher není možné stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V čem je den 13. dubna 2019 speciální? Dokáže vás přenést do dob Keltů!
Navíc během něj ochutnáte speciality keltské kuchyně a kdoví, třeba se i naučíte vyrábět košíky nebo péct chléb. Akce, kterou pořádá Země Keltů, bude bavit jak vás, tak vaše ratolesti, v nabídce jsou proto vstupenky pro dospělé i pro děti.
Společně se naučíte, jak uvařit bylinkovou polévku či upéct medové koláčky a ukážete si i některé dříve běžné, ale dnes již prakticky zapomenuté pokrmy. Po celý den budou probíhat ochutnávky keltské kuchyně, pečení placek, střelba z luku a tradiční historické hry.
Program
- 10:00 – Otevření bran skanzenu
- 10:30 – Začátek košíkářského workshopu (bude probíhat celý den)
- 10:30 – Přednáška na téma stravování v době železné (30 min)
- 11:00 – Komentovaná prohlídka skanzenu (50 min)
- 11:30 – Pečení chleba v hliněné peci
- 13:00 – Prohlídka skanzenu s archeologem (50 min)
- 14:00 – Přednáška o vaření z jarních surovin (30 min)
- 15:00 – Komentovaná prohlídka skanzenu (50 min)
- 15:30 – Pečení chleba v hliněné peci, druhá várka
- 16:00 – Zavření bran skanzenu
Dobré vědět: Volná místa na košíkářský workshop jsou jistá pro předem přihlášené (pište na blanka.zelena@zemekeltu.cz), pro zájemce na místě pak podle aktuálních možností.