Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jen 149 Kč za libovolné kadeřnické úkony, včetně brazilského keratinu v hodnotě 300 Kč. Tři špičková studia Beauty HAIRPOINT v Praze. Profesionální kadeřnické služby pro muže i ženy se slevou 50 %.

Beauty salon HAIRPOINT Praha - Staré Město  (mapa) 1 677 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
maca

Dobrý den,
chtěla bych keratin a spadám do kategorie – dlouhé vlasy cca 45 cm, proto bych si měla koupit 10× voucher, ale zajímalo by mne kolik zhruba doplatim. Voucherů mohu koupit najednou více? I pro kamarádku, kdy vím, že mohu uplatnit max. 10×. A poslední otázka – kadeřnictví mohu vybrat, např. na CM? Děkuji.

Hairpoint

Dobrý den.Doplácet budete 1500–2500kč podle hustoty vlasů,ale pkud je nemáte moc husté tak to bude spíše těch 1500kč,jinak kadeřnictví si vybrat můžete a kamarádka si bude muset asi vouchery koupit zvlášť,protože na osobu je max.10 kusů :-/ pěkný večer.

Daniela

Dobrý den, mám jemné a zničené vlasy od barvení, docela rychle se mi i mastí. Doporučila by jste mi br.keratin, či raději ne? Může se aplikovat v těhotenství? Děkuji, Daniela

Hairpoint

Dobrý den.Keratin byjste určitě mohla mít,ale myslím,že by se vám hned po aplikaci mastili ještě více,ale je to individuální u každé zákaznice je to jiné. V těhotenství se keratin nedoporučuje,ale není zakázán.

Monika

A můžu se zeptat proč se na tak dlouhé vlasy trvalá nedoporučuje???

Hairpoint

Ráda odpovím na otázky týkající se akce:-) ale jako poradna tu nejsem,já trvalou nedoporučuji proto by bylo lepší se popřípadě domluvit na místě s kadeřníkem,který by vám úkon dělal :-)

Hairpoint

trvalá ničí vlasy a je to trvalý proces a tedy i odrustá proto kdyby jste trvalou nechtěla nosit pravidelně budete mít od hlavy vlasy rovné a v koncích kudrny…a při opakovaném procesu se vám vlásky upalují!!!!stačí? :-)

Monika

Děkuji, za odpověd! Chápu, že tu nejste jako poradna jen jsem chtěla vědět proč se to nedoporučuje, abych věděla zda do toho jít nebo ne. Díky …

Hairpoint

Nemáte zač :-) Pěkný den

Nikola

Dobrý den, kolik kuponů je třeba na melír + mytí (bez střihu) dlouhých vlasů? Vystačí mi 4? Děkuji

Hairpoint

Dobrý den.Melír+foukaná vyjde na 1460kč dporučila bych vám tedy si koupit 5 kupńů :-)

Katka

Dobrý den, kolik mne bude stát zastřížení konečků vlasů a obarvení? (mám je dlouhé cca pod ramena)

Hairpoint

Dobrý den.Barva+střih na polodlouhé vlasy je cca 1260kč doporučila bych vám si koupit 4vouchery a zbytek doplatit na místě :-)

Klára

Dobrý den.Bude mi stačit 6 poukázek na dobarvení odrostů,sestříhání a pár proužků,nebo melír a poté vyžehlení?Budete mi vlasy mýt?

Hairpoint

Dobrý den.Vlasy vám budete mýt určitě když chcete barvu a jak máte dlouhé vlasy?

Hairpoint

Pokud máte dlouhé vlasy a chcete barvu+melír+střih=20­90kč a na to by jste potřebovala 7voucherů…pokud máte vlasy kratší tak vám 6voucherů bude stačit určitě :-)

Klára

Vlasy mám kousek pod lopatky.Mám 6 voucherů,mám tedy ještě jeden dokoupit?Děkuji

Klára

Pokud nebudu chtít melír,ale jen pár proužků,bude mi stačit těch 6 voucherů?

Hairpoint

Ano a pokud budete chtít i žehlit tak je to 2220kč tak si kupte ještě voucher a doplatila byjste kdyžtak 120kč :-)

Hairpoint

Na našich stránkách je ceník tak se jukněte na ceny na dlouhé vlasy a uvidíte co budete vše chtít a vydělte to 300…vyjde vám počet voucherů!!!

Klára

Budu chtít menu č.2,barvu a pár proužků,nikoliv melír,za proužky nevím,kolik si účtujete+vyžeh­lení vlasů.

Klára

Budu chtít menu č.2,k tomu barvu a pár proužků,nikoliv melír+žehlení­.Nevím,kolik stojej proužky.

Hairpoint

barva+častečný melír+střih a žehlení vyjde na 1900kč takže 6–7 voucherů.

Markéta

Dobrý den, vzhledem k tomu, že se tady neustále řeší jen vlasy, chtěla bych se zeptat, zda se dá voucher použít také na ostatní služby Vašeho salonu, jako např. kosmetika, manikúra atp.?
Děkuji za odpověď…

hairpoint

Voucher platí na ,,kadeřnické služby" takže manikúra a kosmetika se do akce nevztahuje.

Aneta

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kolik si mám zakoupit kupónů na doplnění odrostů melíru na vlasy dlouhé k bradě, vzadu střih podkova a střih?
Předem moc děkuji za odpověď.

Hairpoint

Dobrý den.Doporučila bych vám si koupit 4–5kupónů :-)

Johanka

Dobrý den, rozumím správně, že k ceně za brazilský keratin se ještě připočte cena práce kadeřníka, tzn. např. za dvě hodiny práce 8×110 Kč? Nebo je práce kadeřníka již v uvedené ceně? Děkuji

Hairpoint

Dobrý den.Ne nerozumíte správně,už jsem výše na podobnou otázku odpovídala…cena 110kč za 15min práce kadeřníka je za nespecifikované úkony v ceníku! Cena keratinu je podle délky vlasů a spotřeby mat. a vzhledem k tomu,že cena braz.keratinu (kromě kratkých vlasů do 10cm) vždy přesahuje 3000kč tak bych vám doporučila si koupit 10 voucherů a zbytek doplatit na místě :-) Pěkný den

Anna

Dobrý den, mám dlouhé vlasy. Chtěla bych střih a barvu. Kolik kupónů si musím koupit? Ještě jsem se chtěla zeptat jaký rozdíl je mez barvou a přelivem. Děkuji, Anna

Hairpoint

Dobrý den.Doporučila bych vám si koupit 5–6 kupónů nebo zbytek doplatit. Ve zkratce : přeliv je šetrnější k vlasům,vymývá se a neodrůstá,takže je lepší pro ženy,které nemají šediny a chtějí jen přeliv na oživení své barvy,přeliv nezesvětluje a nekryje,barva je v podstatě opak :-)

Hairpoint

Ráda bych vás také upozornila na to,že cena není vždy přesná jak je v ceníku nebo co vám píši.Také se odvíjí podle náročnosti střihu a hustoty vlasů,neznamená tedy,že když máte délku 29cm,ale hustotu ,, jak na 3 hlavy " tak se cena bude účtovat na polodlouhé apod. :-) berte prosím cenu vždy s malou rezervou :-) děkuji za pochopení . Hairpoint

Tomáš Drška

Dobrý den,
platnost voucheru je od 20. ledna včetně? (ostříháte mě už ve čtvrtek?)
těším se, T.D.

hairpoint

Dobrý den,pokud budete objednán a s sebou mít zaplacený voucher,pak by to neměl být problém.Také se těšíme

Monika

Dobrý den, nenašla jsem u vás v ceníku trvalou- proto se chci zeptat kolik by stála na dlouhé vlasy do pasu?? Děkuji

Hairpoint

Dobrý den. Pokud máte dlouhé vlásky až do pasu tak bych vám předevšim trvalou vůbec nedoporučovala :-( A cena by byla určitě min.kolem 1500kč…

Monika

Můžu se zeptat proč se na tak dlouhé vlasy nedoporučuje???

Marcela

Dobrý den, vztahuje se voucher i na prodlužování vlasů? Nyní je na prodlužování akce za cenu 3.000,–Kč, lze na tuto službu uplatit ještě voucher s 50% slevou?

Irena

Dobrý den, na úvodní stránce je uvedeno v podmínkách voucheru, že se nevztahuje na prodloužení vlasů.

Hairpoint

Ano přesně tak :-)

irena

Dobrý večer,mam kratké mikado,kolik mam koupit kuponu na strih a melir děkuji

Hairpoint

Dobrý den.Doporučila bych vám si koupit 4–5 kupónů :-)

Klára

Dobrý večer, chci se zeptat jaké služby budou poskytnuty za jeden voucher? Na úvodní stránce není dost srozumitelné jak je to myšleno.

Slevomat

Dobrý večer, Kláro. „149 Kč za poukaz na libovolné kadeřnické služby v hodnotě 300 Kč“.
To znamená že cokoli ze služeb kadeřníků v hodnotě 300 Kč, když koupíte dva, vyberete si cokoli v hodnotě 600 Kč atd..

Lenka

Dobrý den.Kolik kuponů mám koupit pouze pro zastřihnutí konečků u dlouhých vlasech?

hairpoint

Dobrý den,doporučila bych menu č.2 za 460 na krátké vlasy a při objednání termínu váš požadavek zdělit kadeřnici,která Vás bude stříhat.

Saning

Osobně kadeřnictví neznám, ale kolegyně jej velmi chválí, proto hurá do toho!

PS: lidi koukněte do ceníku a čtěte komentář k nabízené slevě, kdo má pořád číst to samé dokola.

Baru

Dobrý den..
Jen se chci ujistit,že si koupím správný počet voucherů :)
Mam vlasy asi 30 cm dlouhé..chtěla bych melír po povrchu(nemusí být spodní vrstvy) a chtěla bych jen lehce přistřihnout.
Počítám správně,že mě to bude stát melír – 590kč( 1/2 hlavy a pro střední vlasy) a střih menu 2 pro dámy 570kč( pro střední vlasy)?
A ještě dotaz,když bych chtěla jako finální úpravu žehlení vlasů,je to v ceně stylingu,nebo se musí připlácet?
Předem děkuji za odpověď..

hairpoint

Dobrý den,ano,spočítala jste to dobře,jen k tomu ještě připočtěte žehlení(120,–Kč).Vychází to na 4 vouchery a zbytek (cca 50,–Kč)lze doplatit na místě.

Petra

Dobrý den, mám dlouhé již melírované vlasy a chci si nechat vlasy zastřihnout a dodělat melír. To znamená, že budu platit cenu za melír, pak Hairpoint menu pro dámy č.2 (tam je zahrnut střih) a k tomu ještě dalších 110Kč za každých 15min práce kadeřníka? Tzn. pokud můj střih a barvení bude trvat třeba 2,5 hodiny, tak k ceně střihu a barvení zaplatím ještě 1100Kč?
A jaký je rozdíl mezi: Částečné melírování a třeba melírování 1/2 nebi 1/3 hlavy?
Předem děkuji za odpověď

Hairpoint

Dobrý den.Budete platit melír na dlouhé vlasy pokud jej chcete po celé hlavě což je 1040kč plus menu č.2 a to je 700kč a doporučila bych vám si koupit 6 voucherů.A cena 115kč za 15min kadeřníka je za úkon,který není na ceníku :-)

Radek

Se mi strasne libi jak to mate vy zenske slozite :-) Ja si koupil tri vouchery a vim.. ze mi staci na tri navstevy :-) Ale koukam ze tam budu s takovou jediny chlap :D

Evženie

Dobrý den, mám 38 cm dlouhé vlasy a chtěla bych udělat sestřih a různobarevný melír (3 odstíny), kolik kupónů mám koupit? Děkuji

hairpoint

Dobrý den,cena včetně melíru a střihu je u nás cca 1740,–Kč.Proto bych doporučila zakoupit
6 poukazů

Anděl

Dobrý den, milá slečno či paní, zbývá se píše takto a ne ZBÍVÁ!!! Bije to do očí! Dávejte si pozor na pravopisné chyby!!! Děkuji Anděl

Hairpoint

Dobrý den :-D vzhledem k tomu,že jsme jen lidé a nejsme dokonalý tak se chyba občas stane…všimli jsme si toho už také,ale bohužel vzkazy nejdou editovat :-)

VA

Prosím o kolik voucheru koupit na myti, strihani a suseni 60cm hustych vlasu.
Dekuji.

Hairpoint

Dobrý den,podle našich cen bych vám doporučila si koupit 2 vouchery a 100kč doplatit na místě :-)

VA

Opravdu? :-) Cena sluzby bez slevy tedy cca 700? To bych k Vam chodila i bez slev.. :-)) Dekuji moc.

Hairpoint

Opravdu!!!! :-) no to byjsme byli moc rádi kdyby jste u nás už zůstala :-)

Lenda

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li při domlouvani terminu ve Vašem kadeřnictví, je potřeba hlásit předem, že budu platit voucherem?

hairpoint

Dobrý den,ano,budeme rádi,když nám poukazy nahlásíte již do telefonu.Můžeme tak zabránit záměnám provozoven,atd.

Kamila

Dobrý den,
mám vlasy po lopatky, potřebovala bych domelírovat odrosty a přistříhnout ofinu… Zajímalo by mě, kolik si mám tedy nakoupit kuponů… A kdybych k tomu všemu ještě chtěla společenský účes..? To by bylo kolik kuponů? Děkuji

hairpoint

Dobrý den cena za tyto úkony je u nás 1740,–Kč,proto doporučuji zakoupit 6 poukazů.V případě společenského účesu je cena od 690 do 990Kč,což jsou další 3 poukazy.Záleží nejen na délce vlasů,ale také na náročnosti účesu.

Káča

Dobrý den,
mám dlouhé vlasy – cca 50 cm, které potřebují kompletní „údržbu“ – jsem na mateřské a podle toho se k nim chovám :o( Potřebovala bych pomoci jak se střihem, ozdravením, tak samozřejmě i s příp. barvou nebo melírem … Kolik voucherů mám zakoupit ? díky moc …

hairpoint

Dobrý den,cena údržby včetně melíru je u nás cca 1740,–Kč.Proto bych doporučila zakoupit
6 poukazů

Alena

Dobrý den, kolik bych potřebovala koupit poukázek na společenský účes. Je možné tyto poukázky použít až za měsíc? Děkuji

hairpoint

Dobrý den. Cena je cca 690–990kč doporučila bych vám si koupit 3 poukázky :-) zbytek lze doplatit na místě.

Terka

Měla bych stejný dotaz jako pí.Lenka…konzultace o střihu s kadeřnicí se účtují zvlášť?

Hairpoint

nene konzultace je v ceně…:-)

petra

to chapu:-)ale nechapu to jak se pise ze poukaz obsahuje brazilsky keratin v hodnote 300 kc…proto jsem se ptala co tedy ten poukaz v hodnote 300 kc obsahuje.děkuji

Hairpoint

poukaz je v hodnotě 300kč,ale zaplatíte a něj jen 149kč…poukazy se sčítají…tudíž když úkon stojí cca 300kč vy za něj dáte jen 149kč a koupíte jen jeden,když úkon bude stát 1200kč vy si koupíte 4 kupóny. Už se chápeme?

petra

ano dekuju

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli děláte trvalou na polodlouhé vlasy, jaký přípravek používáte a kolik trvalá u vás stojí. Děkuji předem za odpověď.

hairpoint

Dobrý den.Trvalou na polodl.vlasy provádíme,pracujeme se Schwarzkopf prosessional cena je cca 700–800kč

Lenka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat kolik by stál ve Vašem kadeřnictví střih vlasů (mikádo – vlasy nedosahují ani ramen). A dále pak jaká by byla cena, kdyby např. vlasy byly oživeny několika málo proužkami melíru. A posledni dotaz, jestli účtujete zvlášt konzultace střihu s kateřnicí. Děkuji za odpověď

Hairpoint

Dobrý den.Střih by stál 570kč a prožky cca 200kč :-)

Hairpoint

a konzultace se neúčtuje :-)

Lucie

Dobrý den, zajímalo by mne zda brazilský keratin pomůže na velice zničené dlouhé blond vlasy, které už po umytí a následném pročesání tkz, pruží a špatně se i vysušují – bude po aplikaci zlepšení?děkuji

hairpoint

Dobrý den. Upřímně pokud máte vlasy v podstatě před ulítnutím tak si podle vlastní zkušenosti myslím,že vám keratin na konečky už moc nepomůže,ale na odrostlé vlásky od hlavy bych ho určitě doporučila…aby se do budoucna předešlo této situaci :-)

Eva

Dobrý den, jak prosím probíhá úprava za použití br.keratinu-používáte šampon, kondicioner nebo masku na vlasy? Děkuji

Hairpoint

Dobrý den.Teď otázku úplně nechápu,myslíte po aplikaci keratinu?

Zuzana

dobrý den, zajímalo by mne kolik by stál pouze přeliv na vlasy dlouhé po lopatky, bez stříhání, a s jakými přelivy pracujete…díky

Hairpoint

Dobrý den.Přeliv by stál 1160kč a pracujeme s Schwarzkopf-Igora vibrance :-)

Terka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat…přítel má dlouhé husté vlnité vlasy a chtěl by se nechat ostříhat na krátko, kolik by bylo potřeba zakoupit voucherů? A já, pokud mám dlouhé vlasy a chtěla bych si nechat udělat jen přeliv, ne barvu, zastřihnout konečky a upravit ofinu, kolik bych si jich potřebovala koupit? Děkuji

Hairpoint

Dobrý den, na pánské 2 vouchery a pro Vás cca 5 voucherů.

Terka

Děkuji, a kdyby chtěl přítel poradit s účesem je třeba zakoupit další voucher nebo už je to v ceně?:-)

Hairpoint

Myslím,že za radu nic nedá :-) ať si koupí 1 voucher a naše kadeřnice ho rádi ostříhají a poradí mu :-)

Hairpoint

Omlouvám se,ale za ánské je to jen jeden voucher :-)

Marky

Dobrý den,do kolika let je tzv. „dívčí střih“? Mám dcery 5 a 9 let se středně dlouhými vlasy,tak jaká cena pro ně platí?

Hairpoint

Dobrý den. Tzv. dívčí střih je do 10let,ale je o stříhání za sucha pokud budete chtít i mytí a foukání je to navíc 100kč :-)

Brodek

chtěl jsem se zeptat jak definujete dlouhé vlasy u každého kadeřníka je to jiné. žena má delší vlasy a jeden kadeřník řekne že má dlouhé a druhý že střední. Prosím o napsání přibližné délky na definování děkuji

hairpoint

Dobrý den . Polodlouhé cca do 30cm a dlouhé cca do 60cm :-)

petra

Dobrý den,chtěĺa bych se zeptat,co tedy ten poukaz obsahuje,píšete i brazilský keratin,ale nechápu jak to myslíte…děkuji kostelecká

hairpoint

Dobrý den,uvedu příklad.Brazilský keratin na kráké vlasy u nás stojí 2600,–Kč,takže na tuto částku by jste potřebovala 9 poukazů.V případě delších vlasů rozdíl doplatíte na místě.

petra

to chapu:-)ale nechapu to jak se pise ze poukaz obsahuje brazilsky keratin v hodnote 300 kc…proto jsem se ptala co tedy ten poukaz v hodnote 300 kc obsahuje.děkuji

petra

To chapu:-)ale nechapu to co se pise u toho poukazu kupon v hodnote 300 kc na sestrih a brazilsky keratin.proto jsem se tedy ptala co ten kupon obsahuje…co za tech 150 kc „dostanu“

Beáta

Dobrý den,
chtěla bych učesat na promoci. Mám dlouhé vlasy, kolik by tedy bylo potřeba voucherů? Konala by se k tomu i zkouška účesu? Děkuji za odpověď.

hairpoint

Dobrý den,účes na promoci by vás stál cca 3 poukazy a bylo by lepší se osobně zastavit a domluvit postup na místě s kadeřnicí

Jitka

Dobrý den, kolik by prosím stála péče na dlouhé vlasy, jednalo by se o: dobarvení odrostlého melíru asi 4cm (barvou, ne melírem), mytí, střih, foukání. Další finální úpravu nepožaduji, neboť mám alergickou kůži na veškeré laky, tužidla…Děkuji

Hairpoint

cena za komplet by byla 1740kč a doporučila bych vám si koupit 6 vouchrů :-)

Lucka

Dobrý den, zajímalo by mě kolik by mě stál melír jen nahoře hlavy neboli „zamaskování“ odrostů (popřípadě po stranách) a střih. Mám dlouhé vlasy. Předem Vám moc děkuji za odpověď. Hezký den.

Hairpoint

pokud budete chtít melír bez střihu cena je od 910kč do 1130kč :-)

marta

jak se definuji polodlouhe a dlouhe vlasy? nevim, co mam :) a muzu se zeptat, na kolik by me vysly cca dva pruzky (pruhy)?

Hairpoint

polodlouhé jsou do 30cm délky nad jsou už dlouhé :-) za 2 proužky počítejte cca 2stovky… :-)

marta

tak parada, prave jsem si zmerila vlasy (pasmem!) a maj 29 cm. uz se obednavam, aby mi jeste nepovyrostly :))

Radka

Dobrý den, ráda bych se zeptala kolik poukazů je třeba zakoupit k aplikaci keratinu. Mám mikádo, jemné vlasy nad ramena. Předem Vám děkuji za odpověď. Hezký den.

hairpoint

dobrý den,dopručuji zakoupit 10 poukazů a zbytek doplatit.Cena v kadeřnictví vychází zhruba na 3400,–,
zbívá doplatit cca 400,–Kč

Tempy

Zbívá?!!! Promiňte ale zbývá se píše s tvrdým Y.

Hairpoint

nebojte víme to!!!chyba se občas vloudí!!!!!

Eva

Dobrý den,
měla bych zájem o brazilský keratin. Zajímalo by mě, co se stane s vlasy, když se kúra nebude opakovat – zda budou na vlasech vidět odrosty? A zda je možné vlasy po keratinu upravovat, např. natáčet? Děkuji

Hairpoint

Dobrý den. Braz.keratin je hloubková regenerace,která se vymývá a vydrží 2–3měsíce tudíž odrost nevzniká a s vlasy si můžete po uplynutí 3dnů od aplikace dělat v podstatě cokoli :-)

Gabina

Dobry den, kolik voucheru budu potrebovat na strihani polodlouhych vlasu – delka do 30 cm bez barveni. Dekuji moc Gabina

Hairpoint

Dobrý den.3–4 vouchery :-)

Hairpoint

omlouvám se..chyba stačí vám 2 vouchery :-)

Dana

Dobrý den, kolik bych si měla zakoupit voucherů za střih a barvení. Mám krátké vlasy (mikádo).

Hairpoint

Dobrý den.Doporučila bych vám 4 kupóny a malý rozdíl v ceně se může dorovnat na místě :-)

Roma

Dobrý den,když bych chtěla prostříhat a udělat na vlasech pár proužků,nebo případně částečný melír a mám polodlouhé vlasy,kolik voucherů si mám zakoupit?Děku­ji moc.

Hairpoint

Dobrý den.Doporučila bych vám koupit si 3–4 kupóny.

Radana

Dobrý den, kdybych chtěla pouze aplikovat keratin na dlouhé vlasy, kolik bych potřebovala kupónů? díky R.

Hairpoint

Dobrý den.A jak máte dlouhé vlasy?

Hairpoint

Ceník
Krátké vlasy do 10 cm délky 0–50 ml 2.600,– Polodlouhé vlasy do 30 cm délky 50–70 ml 3.400,–
Dlouhé vlasy do 60 cm délky 70 – 90 ml 4.500,–
Extrémně dlouhé a husté vlasy v délce nad 60 cm 90–150 ml 5.500,–

Hairpoint

na dlouhé vlasy keratin stojí 4500kč ale max.počet voucherů na osobu je 10 takže 10 voucherů a rozdíl se pak doplatí na místě.

Hairpoint

Dobrý den.A jak dlouhé máte vlasy? a chcete i střih?

lu

Sestrihane, neco kousek pod ramena, bez strihu…

Hairpoint

Na poloudlouhé vlasy stojí melír 1140kč takže byjste potřebovala 4 kupóny,na dlouhé vlasy melír stojí 1460kč a to by bylo 5 kupónů :-)

lu

Dobry den, za kolik kuponu udelate melir??

Alena

Dobrý den, když mám dlouhé vlasy a chtěla bych udělat sestřih, barvení a občas nějaký melír, kolik kupónů bych si měla koupit? Díky.

Hairpoint

Dobrý den.Barvení,čas­tečný melír,střih a foukána na dlouhé vlasy u nás vyjde na 1740kč takže bych vám doporučila si koupit 5–6 kupónů :-)

Bozena

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat když bych chtěla si nechat u vás udělat barvení vlasů a pěkný střich kolik bych si musela koupit kuponů?Děkuji

Hairpoint

Dobrý den a jak máte dlouhé vlasy?

Jana Hrušková

Dobrý den,
mám dvě dcery ve věku 12 a 15 let, chěly by se nechat ostříhat, ale chtějí jak říkají „účes“ týká se jich dle Vašeho ceníku Dívčí střih za 190Kč a styling za 100Kč, nebo je lepší volit Hairpoint menu pro dámy č.2
Nevím jak zakoupit pro ně kupóny.
 Děkuji

Hairpoint

Dobrý den Jano :-) pro dcery bych zvolila menu pro dámy č.2 a poté ještě rozdělila podle délky vlasů,od toho se pak odvodí kolik kuponů si máte zakoupit :-)

Hairpoint

Dobrý den Katko.Samozřejmě můžete použít více voucherů naráz max.však 10ks na osobu,takto je také akce myšlena :-) Pěkný den :-)

Katka

Dobrý den,

může tedy v rámci jedné návštěvy v kadeřnictví použít jedna osoba více voucherů naráz?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru