Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Stop celulitidě: Ultrazvuková liposukce a lymfodrenáž

4,5 / 5 Slim Studio Olomouc Olomouc  (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Miloslav Magdon

Propadlý voucher 6182–0313–80D-232

Dobrý večer. Proč umožňujete „šmejdské“ praktiky na Vašich stránkách? Dnes jsem měl objednanou masáž ve Slimstudiu Olomouc a přestože jsem jim vysvětlil, že na mně přišel dávivý kašel a nyní i horečka 38°C, tak mi radostně sdělili, že voucher propadl!!! Tohle není letadlo, které uletí, tohle má být empatická služba. Ten voucher na 100 min. masáže asi nebyl levný. Dnes vidím, že ani nemohu napsat ostatním (bohužel) klientům Slevomatu, že v případě nemoci se nějaké empatie nedočkají… Proč to podporujete a proč nenecháte lidi napsat skutečnost? Abych pravdu řekl, tak Slevomat byl oblíbený u mne i rodiny, ale po tomhle… ? Vždyť podporujete čistou krádež (i když právně to samozřejmě je ošetřené). Jen si nechejte pro sebe odpověď typu „bylo to tam napsané“…

Slim Studio Olomouc

Dobrý den,

slečna Jurová nechala propadnout voucher na můj příkaz. Důvody jsou jasné :

masérka kvůli vám jela hodinu a půl do studia po svých studentských aktivitách, voucher má jasná pravidla a nelze všem v jednom kuse ustupovat, takto to prostě nefunguje a navíc to, že máte zdravotní potíže určitě víte už déle.

Co se týče stížnosti na slevomatu – pravděpodobně k ní nejste ani oprávněn, jelikož jsme nic neporušili.



Marek Lepil

Majitel

Miloslav Magdon

Proč nemůžu napsat komentář ke Slimstudiu Olomouc? Nelze, aby se lidé dozvěděli, jaká je čeká „empatie“ když onemocní?

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslavo, nevím zda jsem Vás správně pochopila, ale pokud chcete napsat hodnocení, lze to udělat z vašeho profilu zde na Slevomatu, kde si najedete do složky „mé nákupy“ a uplatněné vouchery. Poté u uplatněných voucherů můžete přidat hodnocení. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru