Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená s překvapením: 7 nocí na Makarské či Omišské riviéře vč. dopravy

4,5 / 5 CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s. Makarská riviéra - Chorvatsko (mapa) 149 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Laura Cibulková

Dobrý den, chci se zeptat zda mi vystavíte fakturu pro zaměstnavatele. Budeme čerpat příspěvek na dovolenou. Děkuji Cibulková

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, vzhledem ke skutečnosti, že se vouchery kupují na portále Slevomat.cz, je nutné řídit se platebními pokyny portálu Slevomat. Pokud byste si zakupovala zájezd přímo přes CK za cenu CK, je možné vystavit fakturu na zaměstnavatele. Pro další informace se na nás obraťte na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Miroslava Machková

Dobry den, mam zajem o vas zajezd v dobe od 22.7.do 3.7. Jaka by byla cena voucheru pro ubytovani pouze jedne osoby ve 2 luzkovem apartmanu?

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. I když jede pouze 1 osoba, musí mít zakoupeny 2 vouchery. Je mi líto, ale v termínu od 22. do 31. 7. máme všechny kapacity pro 2 osoby zcela vyprodány. Děkuji za pochopení. Pro další informace se na nás obraťte na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Simona

Dobrý den, velmi mne zaujali vaše pobytové nabídky.
Měla bych zájem o dovolenou s 9ti letym dítětem.S dopravou, bez stravy nebo s all inclusive.Pobyt by měl být na 8–10 noci.Pokud možno ještě v jakémkoli červnovém termínu.Mohla bych poprosit o konečnou kalkulaci cen, včetně pojisteni, storno poplatků apd??Předem děkuji..

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. V červnových termínech bychom ještě měli pro 2 osoby volné ubytovací kapacity. Je nutné zakoupit pro každou osobu vlastní voucher, dovolená s překvapením je včetně autobusové dopravy. All inclusive v Chorvatsku v našich ubytováních nenabízíme. Pojištění a další naše poskytované služby a jejich ceny jsou uvedeny v příplatcích. Pro další informace se na nás obraťte na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Adéla

Dobrý den, může za příplatek jet i pes?

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Je mi líto, ale psa Vám do našich ubytovacích kapacit není možné povolit. V případě dalších dotazů se na nás obraťte na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Gábi Dvorníková

Dobrý den,

rádi bychom si zakoupili Vámi nabízené vouchery na zájezd v termínu od 1.7.-10.7.2019. Chtěli bychom se jen ujistit, jestli máte v tomto termínu dostupný dvoulůžkový apartmán nebo studio a jestli bychom seděli v autobuse spolu i bez zakoupení místenky?

Děkujeme za ochotu a přejeme krásný den!

Gábi a Kuba

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Ve Vámi vybraném termínu máme prozatím volné kapacity. Pro rezervaci nás, prosím, kontaktujte před zakoupením voucherů na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Osoby z jedné cestovní smlouvy od sebe nikdy nerozdělujeme, takže není nutné místenky kupovat. Hezký den.

Darina Duždová

Dobry den, rada bych si zakoupila Vami nabizeny zajezd. Jak je to s ubytovanim? Ubytování je v apartmanech, tak i v kempech? Ja bych totiz radsi preferovala ubytovani v apartmanu nez v kempu, tak jak postupovat, aby jste mi pak nevybrali kemp? :-)

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Dovolená s překvapením spočívá v tom, že do poslední chvíle nevíte, kam jedete a tomu je přizpůsobena i cena, která je včetně autobusové dopravy. Z tohoto důvodu není možné garantovat jakékoliv požadavky. Požadavky můžeme zadat do cestovní smlouvy jako negarantované a pokud je to možné, vycházíme klientům vstříc. V úterních termínech je ubytování v kempech téměř nepravděpodobné. Budete-li si přát rezervaci nebo ověřit dostupnost Vámi vybraného termínu, kontaktujte nás, prosím na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Martin

Dobrý den, rád bych se zeptal, jelikož chceme jet já a další dva kamarádi na dovolenou a chtěli bychom být ubytovoání spolu, musím tedy koupit 3 vouchery za cenu 4999/kč? Neplatím zde žádné taxy, či poplatky? Je možné být se třemi lidmi ubytován?

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Na dovolenou s překvapením nabízíme 2 až 8 lůžková studia nebo apartmány, ubytování pro 3 osoby je možné. Budete-li si přát zakoupit vouchery, ověřte si, prosím, předem dostupnost ubytování a poté zakoupíte 3 vouchery. Pokud si nebudete přát další služby, jako je místenka v autobusu nebo stravu či pojištění, další poplatky nebude nutné hradit. V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Tatiana

Dobrý den, jaká je prosím cena polopenze? Děkuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Polopenze činí 2999 Kč/osoba/tý­den, 2099 Kč/dítě do 12 let/týden. V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Michal Jánošík

Dobrý den jenom se zeptam na čas strávený v autobuse při odjezdu z Prahy na Makarskou

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den,
přesný čas nedokážeme odhadnout. Vše záleží na aktuální dopravní situaci. Přibližná doba jízdy z Brna na Makarskou riviéru je cca 14 hodin. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851. Hez­ký den

Petra Šodková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li je možné v tomto termínu koupit dovolenou pro 2 dospělé a dvě děti. Ve věku 8 a 10 let. A jaká by byla celková cena? Kolik voucheru mam zakoupit? Děkuji Šodkova Petra

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, o jaký termín se, prosím, jedná? Pokud jste 4 osoby, zakoupíte si 4 vouchery.
Hezký den.

Hanka

Dobrý den, zarezervovala jsem si na Slevomatu váš pobyt za 4999,– Kč na Makarskou či Omišskou riviéru, mám se ujistit, zda termín 15.7. – 24.7. je pro dva dosp. lidi volný, než celou částku zaplatím, děkuji za potvrzení.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den paní Hanko, děkujeme za Váš zájem o náš zájezd. Termín je volný, prosím, kontaktujte nás co nejdříve na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz a dohodneme se na dalším postupu. Hezký den.

Hanka

Dobrý den. Má každý apartmán svůj vlastní balkónek? A ještě – jaká je pravděpodobnost ubytování v blízkosti rušné ulice? Navazuji na hodnocení vaší klientky, která byla se vším spokojená, ale hotová z toho, že se nevyspala z důvodu, že okna apartmánu byla na rušnou ulici, která pulzovala ve dne v noci. To by bylo dost limitující, potřebuji si na dovolené odpočinout, Děkuji velice za odpověď.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o náš zájezd. Většina našich ubytovacích kapacit má vlastní balkon nebo možnost posezení na společné terase. Některá ubytování jsou v blízkosti rušnější komunikace, některá jsou dále. Bohužel předem nelze garantovat, kde budou klienti ubytováni. Veškeré požadavky, které budou zaneseny v cestovní smlouvě budou uvedeny jako negarantované, ale snažíme se vždy vyjít klientům vstříc, pokud je to možné. V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Miroslava Urbanová

Dobrý den, ráda bych zakoupila voucher pro 2 dospělé a dvě deti v terminu 5.8. Rozumím ze bych platila 20000? Ještě dotaz , jestli je nejaka jistota ze budeme blíže k mori? Abych s malou nechodila daleko. Děkuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o náš zájezd. Každá osoba musí mít vlastní voucher. Cena voucheru zahrnuje autobusovou dopravu a ubytování. Předem Vám bohužel není možné sdělit, v jakém apartmánu nebo studiu budete ubytováni. Určitě to bude některé z ubytování, které nabízíme na www.ckkalousek.cz. Nejvzdálenější ubytování je cca. 400 m od moře. V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den

Michaela

Dobrý den,

ubytování ve 2–8 lůžkových studiích znamená, že pokud by na nás „vyšlo“ osmi lůžkové studio, budeme tam jen dva?

Děkuji za odpověď

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o náš zájezd. Pokud jste 2 osoby, určitě budete ubytování ve 2 lůžkovém studiu nebo apartmánu, místa nedoobsazujeme. V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den

Michaela

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na cenu pro dítě 6 let při koupi dvou poukazů. Děkuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o náš zájezd. Pokud jste 3 osoby, je nutné zakoupit 3 vouchery bez ohledu na věk osob. V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den

Markéta Martinatova

Dobrý den, můžu se zeptat jak je to s polopenzí? Nějak té ceně nerozumím. Potřebovala bych kalkulaci pro 2 dospělé osoby, 2 děti ve věku 6 a 10, včetně polopenze a cesty autobusem. Můžete mi prosím zaslat celkovou cenu? Moc děkuji. Markéta

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o náš zájezd. Pro každou osobu je nutné zakoupit 1 voucher. V ceně voucheru je ubytování a doprava autobusem. Polopenzi Vám následně dofakturujeme. Bohužel cenu Vám konkrétně nemohu sdělit, protože nevím termín, který si přejete. Určitě Vám rádi prověříme dostupnost termínu a učiníme rezervaci na telefonu: 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru