Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7chodové degustační menu pro dva – siven i kachna v luxusním podání

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bonjour – Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • 2× amuse-bouche, 40 g 
    Marinované krevety v koriandrovém pestu
  • 2× polévka, 0,1 l
    Hráškový krém s mléčnou espumou
  • 2× předkrm, 40 g
    Prosciutto crudo, cherry rajčata, olivový olej 
  • 2× první hlavní chod, 50 g
    Kachní prsa se zeleninou ratatouille 
  • 2× mezichod
    Sorbet 
  • 2× druhý hlavní chod, 50 g
    Filátko sivena zauzeného v dubovém kouři, vanilková pěna
  • 2× dezert
    Lívaneček se zakysanou smetanou a borůvkami 
  • Rezervace: alespoň 48 hod. předem pomocí online formuláře (slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1423716)
    • Termín si můžete rezervovat ve dnech po-ne na 14. nebo 17. hodinu.
  • Přijďte alespoň 20 minut předem.
  • Jídlo s sebou: Nelze. Nenechte si ujít celkový zážitek a vychutnejte si menu přímo na místě. 
  • Po dokončení rezervace přes rezervační formulář již rezervaci nelze stornovat.
  • Přesunutí rezervace na jiný termín lze pouze po telefonu na čísle 601 567 080. 

Obsahuje následující alergeny:

1 2 3 4 5 7 11 14

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 990 Kč −55 % 889 Kč
1 990 Kč −55 % 889 Kč
Krevety, siven, prosciutto i kachní prsíčka
Nechybí krémová polévka a lívanečky na závěr
Zážitková gastronomie v podání kulinářského mistra

Cesta do sedmého nebe vede po sedmi (s)chodech. Začíná u amuse-bouche a vrcholí božským dezertem.

Vychutnejte si sedmichodové degustační menu v Culinary Clubu. Ve dvou se postupně projíte až do stavu naprosté blaženosti. Do detailu propracované menu se bude podávat každý den vždy ve 14 nebo 17 hodin. Časy jsou pevně dané proto, že se v té době bude vařit výhradně toto degustační menu. Veškerá péče šéfkuchaře tak bude soustředěna jen na lahůdky, které následně ochutnáte. Vaše chuťové buňky se mohou těšit na italské prosciutto crudo, krevetky, filátko ze sivena nebo vynikající kachní prsa s ratatouille.

Autorem menu je samotný prezident Culinary Clubu ČR. Jeho šéfkuchařské umění potvrzují i tituly a hodnosti, které za svou kariéru získal. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016 a také členem World MasterChef Society. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita