
Termín
Platnost do 30. 4. 2019.
V ceně
- 2× amuse-bouche, 40 g
Marinované krevety v koriandrovém pestu - 2× polévka, 0,1 l
Hráškový krém s mléčnou espumou - 2× předkrm, 40 g
Prosciutto crudo, cherry rajčata, olivový olej - 2× první hlavní chod, 50 g
Kachní prsa se zeleninou ratatouille - 2× mezichod
Sorbet - 2× druhý hlavní chod, 50 g
Filátko sivena zauzeného v dubovém kouři, vanilková pěna - 2× dezert
Lívaneček se zakysanou smetanou a borůvkami
- Rezervace: alespoň 48 hod. předem pomocí online formuláře (slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1423716)
- Termín si můžete rezervovat ve dnech po-ne na 14. nebo 17. hodinu.
- Přijďte alespoň 20 minut předem.
- Jídlo s sebou: Nelze. Nenechte si ujít celkový zážitek a vychutnejte si menu přímo na místě.
- Po dokončení rezervace přes rezervační formulář již rezervaci nelze stornovat.
- Přesunutí rezervace na jiný termín lze pouze po telefonu na čísle 601 567 080.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Cesta do sedmého nebe vede po sedmi (s)chodech. Začíná u amuse-bouche a vrcholí božským dezertem.
Vychutnejte si sedmichodové degustační menu v Culinary Clubu. Ve dvou se postupně projíte až do stavu naprosté blaženosti. Do detailu propracované menu se bude podávat každý den vždy ve 14 nebo 17 hodin. Časy jsou pevně dané proto, že se v té době bude vařit výhradně toto degustační menu. Veškerá péče šéfkuchaře tak bude soustředěna jen na lahůdky, které následně ochutnáte. Vaše chuťové buňky se mohou těšit na italské prosciutto crudo, krevetky, filátko ze sivena nebo vynikající kachní prsa s ratatouille.
Autorem menu je samotný prezident Culinary Clubu ČR. Jeho šéfkuchařské umění potvrzují i tituly a hodnosti, které za svou kariéru získal. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016 a také členem World MasterChef Society. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.