Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Mějte své úspěchy na očích: věšáky na medaile pro sportovce i čtyřnohé kamarády

4,8 / 5 Terahertz CZ s.r.o. Teplice  (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Děti
Storno podmínky
Pavla

Dobrý den,
můžete mi prosím napsat, kolik věšáky unesou? Prostorově mi více vyhovuje malý věšák, ale nevím, kolik medailí je na něj možné pověsit. Medaile, které se na něj budou věšet, váží 45, 60 ale i 135 gramů.

Dále by mne zajímalo, jestli je možné nějak upravit symbol sportu. Věšák totiž plánuji jako dárek pro účastníka překážkových běhů (Excalibur, Geroy, Predator či Spartan race).

Děkuji.

Terahertz CZ s.r.o.

Dobrý den Pavlo,

děkujeme za Váš dotaz :-) Věšáky na medaile jsou vyrobené z 5mm silné překližky a vydrží opravdu hodně. Jde i o to jak silné stuhy mají medaile a jestli je chcete mít rovnoměrně vyskládané. U malého věšáku je plocha na zavěšení medailí 48cm a u velkécho130cm. U velkého věšáku nebyl problém mít zavěšených 40 klasických medailí. Pokud ale máte obavu, navrhuji, že bychom Vám připravili věšák na míru silnější. Prosím jestli víte cca. počet medailí a sílu stuhy + jméno a symbol sportu, dejte vědět a připravíme Vám zdarma návrh :-)

Budu se těšit na Vaši odpověď.

Krásný den,

Lenka Kašparová
Okamih
tel: 773 445 090

Jana Holá

Dobrý den, jak přesně se věšák na zeď připevní? Na skoby? Musí se něco vrtat? Chci to jako dárek pro tátu, ale moc manuálně zrucny není:-)

Terahertz CZ s.r.o.

Dobrý den paní Holá,

děkujeme za Vaší poptávku, součástí balení jsou skoby/vruty s hmoždinkami. Do zdi se vyvrtají díry, vloží se hmoždinky do nich skoby a na to se zavěsí věšák. Není to až tak náročné, ale tu vrtání to chce :-) Možná by někdo třeba z rodiny pomohl.

Promyslete, kdybyste se chtěla cokoliv zeptat, jsem tu pro Vás :-)

Krásný den,

Lenka Kašparová
Okamih
tel: 773 445 090

Zdeněk Svěžen

Dobrý den, zkoušel jsem si na stránkách (www.okamih.cz) navrhnout vlastní věšák (ten malý) a nejde mi tam navolit jiná postavička. Tj. nechci běžce v cíli, ale tancující postavičku. Jde to nakonfigurovat? Jak?
Děkuji za radu

Terahertz CZ s.r.o.

Dobrý den,
děkujeme za Vaši poptávku, věšák s běžcem v cíli slouží jako univerzální obrázek. Rádi Vám připravíme návrh na míru – poprosím o zaslání jména a motta na věšák. ohledně postavičky prosím napište o který tanec máte zájem – můžeme Vám připravit i něco více konkrétního pro Vás :-) Vše prosím zašlete na info@okamih.cz a v průběhu 1–2 dnů Vám zašleme návrh :-)

V případě i dalších dotazů se prosím neváhejte zeptat.

Budu se těšit na Vaši zprávu.

Krásný den,

Lenka Kašparová
Okamih
tel: 773 445 090

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru