Nabídku Exkluzivní rumy Contadora z karibské Panamy mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Karibské rumy Contadora: exkluzivní 10–20leté rumy z Panamy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Petr

Dobry den,
Planujete rozsirit oteviraci dobu na pobocce? Do15:00 je to spoustu lidi nedostupne, sortiment mate skvely, ale kvuli te oteviraci dobe clovek mnohdy radeji zvoli hyveco.

Interdrinks

Dobrý den
Přesně Vašemu dotazu rozumím, a souhlasím, že to není zdaleka ideální.
Ovšem sklad Nové Sady Brno nikdy nebyl myšlen jako prodejna, je to určeno především při podnikatele a odesíláni objednávek ze všech eshopu.
Postupně se to vyvinulo tak, že zákazníci zde žádali osobní odběry, což tedy bylo umožněno, následně si chtěli i nakupovat, atd, ale
primárně to je pořád jen sklad, jsme zde v nájmu, nemůžeme zde investovat a navíc se blíží doba ke stěhování, v nové provozovně se pokusíme toto vyřešit. Zatím snad pomůže k nákupu ta sobota dopoledne.
V Hywecu jsou take rozumni lide, urcite jsou radi, ze k nim take nekdy zavitate :-)

Děkuji Přehnal

Petr

Ta cena přes Zásilkovnu je opravdu vysoká. Drtivá většina eshopu nemá více jak 69, možná 79 Kč. Ještě bych pochopil 99 Kč, jak tady píše Václav. U 149 Kč se vyloženě snažíte vydělat na falešné slevě.

Při koupi na vašem eshopu nabízíte u nákupu nad 500 Kč Zásilkovnu za 99Kč. Do 500 Kč pak 150 Kč. Vzhledem k tomu, že drtivá většina objednávek bude nad 500 Kč, jelikož to tvoří 4/5 vaší nabídky a ještě k tomu skoro nikdo nebude kupovat tu základní možnost, je to zase nekalá obchodní praktika, jak co nejméně snížit „slevu“.

Cena Zásilkovny je cca 50 Kč do 5kg + 15 Kč dobírka + palivový příplatek cca 1 Kč. všeho všudy 66 Kč, ať nežeru 70 Kč. Pokud byste dali 30 Kč k tomu na zabalení a dopravu na zásilkovnu, tak 100 jak vyšitá. Vy si takhle strčíte 50 Kč do kapsy za nic.

Interdrinks

Dobry den
Tak předevsím, nikdo Vas k nicemu nenuti, pokud Vam to z jakéhokoliv duvodu nevyhovuje, ci se citite nejak pripadne poskozen, nekupujte, a mi to zcela respektujem, ani nebudeme nic komentovat.
Nektere objednáveky bohužel nejsou nad 500 kc coz je minimum na eshopu. Na Slevomatu mate nižší cenu za produkt.
Vas vypocet je neuplny, neresite rozbite a neuhrazene lahve atd atd. Spocitejte si tedy znovu všechno, není tedy pravda, ze jsme zbytecne vydelali 50 kc,
Vypichl jste jen tu jednu situaci, -odesilane a balene baliky s jednou lahvi je proste problem, veskery zisk spolne rezie. Na eshopu to takto není umozneno.

Ale jak jsem psal, nebudu se s Vami o nicem prit, je to vase volba, Vy se rozhodnete a hotovo, a mi to nekomentujem. Muzu namitat -muzete prrijit osobne, bez postovneho,nebo koupit lahve dve ci tri za stejne postovne, zde to všechno jiz vychazi, nebo klidne koupit jinde draz s nizsim postovnym, atd atd. A o tom to je,
Proc vypíchnout jen ten jeden jediny nejhorsi pripad a pocitat presne s nepresnymi cisly ?
Postradam v tom objedktivitu.

Diky Prehnal

Petr

Ty slevy zde na Slevomatu neodpovídají skutečnosti. Na vašem eshopu máte CONTADORA 10Y juta 0,7l 40% v jutové dárkové tašce za 479 Kč, tady tvrdíte, že původní cena je 498 Kč.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, tato nabídka běží na našem portále již delší dobu a partner si v průběhu tohoto časového období ceny u sebe na webu upravil. Již jsme to napravili a mělo by vše odpovídat :-) Děkujeme za upozornění a přejeme pěkný den

Václav

Dobrý den. Vy jste zvýšili cenu za dodání přes Zásilkovnu nebo je to chyba? Pamatuji si, že jsem u vás loni objednával s dodáním přes Zásilkovnu za 99 Kč.

Slevomat.cz

Dobrý den, Václave, nevím kolik byla cena za zásikovnu loni, ale momentálně je to 149 Kč. Záleží hlavně také na velikosti zásilky. Hezký den, Simča :)

Interdrinks

Dobrý den
Na velikosti, jak známo, až tak nezáleží, :-) částka 149 kč je za jednu až tři lahve, takže objednat tři ks je správné. Lhostejno, zda Toptrans nebo Zasilkovna.
Díky Přehnal

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru