Máte pořádný hlad? Vyrazte na královskouporci pečeného selátka. Pro vaší partu nachystají 5–6 kg čuníka v plzeňské restauraci Karlov, která sídlí v bývalé sokolovně s historií sahající až do roku 1932. Jídla bude plný stůl, takže kuchař radí rozepnout pásky a s chutí se pustit do práce! Nedostanete totiž jen sele, ale i 500 g hranolků nebo brambor a pořádný nášup zeleniny a omáček.
K takhle poctivému jídlu patří i poctivé pivo, a které jiné v Plzni než to plzeňské – na čepu je Pilsner Urquell 10° i 12°. Nechte si načepovat pěnivý půllitr, ať vám chutná ještě o kousek více. Zaskočit sem můžete každý den (kromě neděle) a dostanete se sem snadno – zastávka autobusu Karlov je kousek.
A nebude to jen jídlo, co vás potěší. Restaurace Karlov byla dříve známým podnikem s názvem DVDčko, kde se kromě jiného konaly undergroundové hudební akce. V této tradici pokračuje i současný majitel, který do velkého sálu zve hvězdy české i zahraniční scény. Kromě dobrého jídla se tu tedy pobavíte i dobrou muzikou.