Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

24–72 ks sushi třeba i s miso polévkou, wakame salátem a minizávitky

4,7 / 5 Kyoto – Sajado Wok & Sushi Praha - Vršovice  (mapa) 756 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tereza

Dobrý den, je potřeba mít voucher vytisknutý, nebo stačí nahlásit jen kód? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, obsluze stačí nahlásit kod voucheru. Hezký den, Simča :)

Markéta Krátká

Dobrý den, dnes po ránu jsem koupila slevový kupon na set 24, zaplatila, platba proběhla v pořádku, ale žádný voucher nedorazil. Je klidně možné, že jsem se překlapla v mailové adrese…co s tím mám dělat prosím? Předem děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den, Simča

Tomáš

Dobrý den. Když budu mít zaplacený voucher, je možné po telefonické objednávce si sushi set vyzvednout např. za 2 hodiny nebo jaká nejkratší doba je možná?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, rezervaci je potřeba udělat alespoň 1,5 hodiny předem na tel. 775 558 666 nebo 271 746 651. Ob­sluze pak nahlaste kód voucheru. Sushi Vám za příplatek zabalí. Hezký den, Simča :)

Kristina Nihao

Dobrý den, opravdu je suši v těch 6 variantách menu bezlepkové? Přítel má celiakii a bohužel v mnoha asijských restauracích mají špatně označené alergeny – např. jsme to poznali podle údajně bezlepkového smaženého sýra a neznalosti obsluhy co je vůbec lepek. V některých sojových omáčkách byl lepek nebo v pastě Wasaby.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristíno, veškeré alergeny jsou vypsané u jednotlivých nabídek, Všechna menu jsou tedy opravdu bez lepku a může si je vychutnat i váš přítel. Hezký den, Simča :)

Kateřina Bejčková

Dobrý den, lze u Vás před restaurací parkovat? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, přímo před restaurací se parkovat nedá, ale je možné zaparkovat v postranních ulicích kolem, nebo ve vedlejší ulici (Petrohradská) se nachází parkoviště. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru