Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dominanty San Marina s pobytem na pláži v Rimini: koupání a slunění

4,4 / 5 CK Jukej San Marino (mapa) 63 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jirina Remutova

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli neplánujete letos ještě jeden termín. Bohužel jsme to prošvihli ale moc bysme chtěli jet… díky za odpověď

CK Jukej

Dobrý den a děkujeme za zájem, bohužel jiný termín již vypsán nebude. Pozvat Vás můžeme do Jesola a Benátek…

Alex

Dobrý den,jaká je prosím pláž v Rimini,písči­tá,nebo kamenitá. Je možnost lehátek?za poplatek?

CK Jukej

Dobrý den, v Rimini je dlouhá písečná pláž a plážový servis / 2 lehátka a slunečník se stolkem/ je v ceně cca 15 EUR. Děkujeme!

Milan Votava

Dobrý den,
měl bych dotaz ohledně této Vaší nabídky.
V rámci školního fondu FKSP mám možnost čerpat jednou ročně peněžní částku na dovolenou či víkendový pobyt.
Vaše nabídka mě zaujala a rád bych ji využil, ale potřeboval bych, aby byl účet vystaven ne na moje jméno, ale na organizaci (základní školu). Bylo by to, prosím, možné?
Předem Vám děkuji za odpověď.
Přeji hezký zbytek dne.
S pozdravem Votava

CK Jukej

Dobrý den, pro vystavení faktury prosím kontaktujte přímo CK na mailu ckjukej@email.cz. Faktury běžně klientům vystavujeme. Děkuji!

Jana Růžičková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možná nezávazná rezervace na několik dní.
Děkuji Růžičková

CK Jukej

Dobrý den, děkujeme za zájem, je to otázka spíše pro Slevomat, ale na několik dní je rezervace patrně možná. Volná místa zatím jsou. Děkujeme.

Deni

Dobrý večer,
jelikož jsem nikdy takový zájezd nepodnikala, chtěla jsem se zeptat (a týká se to asi jakéhokoliv vámi nabízeného jednodenního zájezdu s koupáním) – když mam s sebou tašku s věcmi, beru jí všude sebou? Nb je v autobusu a já tam mohu kdykoliv přijít? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale právě to vůbec neznám. Děkuji a hezký večer, Deni

CK Jukej

Dobrý den, všechny nepotřebné věci necháváte v autobusu, ale setkáte se s nimi až po uplynutí bezpečnostní pauzy 9 hodin. Bus ani řidiči nejsou po tuto dobu k dispozici, mají zákonný odpočinek na hotelu. Děkujeme.

Petr

Dobrý den, vypíšete i jiné termíny?

CK Jukej

Dobrý den, bohužel v letošní sezóně je zatím plánován jen jeden termín. Děkujeme za zájem!

Alex

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,ze San Marina do Rimini se jde pěšky,nebo jede autobusem? Vrací se ještě večer na večerní San Marino,nebo se zůstává na pláži?Děkuji za odpověd.

CK Jukej

Dobrý den, zastávka v San Marinu je pouze dopoledne, večer se tam již nezajíždí. Do Rimini se přesunete autobusem, je to cca 20 km. Děkujeme za zájem!

David Bína

Dobrý den, mám 1 rok a 7 měsíců starého synka, je možné ho vzít sebou. Děkuji.

CK Jukej

Dobrý den, tento zájezd bohužel není vhodný pro takto malého synka. Děkujeme za zájem!

zdenka procházková

Dobrý den, kolik hodin trvá cesta až na místo? Je možné si zvolit místo v autobuse? jak je to s pojištěním? Je možno v buse si koupit kávu? čaj? děkuji Procházková

CK Jukej

Dobrý den, cesta trvá cca 14 hodin. Místenku v autobuse je možno zakoupit v ceně 150,–Kč/os. Cestovní pojištění je možno zajistit u jakékoliv pojišťovny, nebo přes náš web u pojišťovny AXA. Možnost zakoupení nápojů v buse je v režii řidičů autobusu, záleží na konkrétní posádce autobusu, zda nápoje nabízí či ne, případně je možno zakoupit u čerpacích stanic. Děkujeme za zájem!

Lenka

Je možné se po koupání v moři osprchovat?

CK Jukej

Dobrý den, sprchy a toalety jsou součástí pláží. Děkujeme.

Lada

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jak dlouho trvá prohlídka města? popřípadě,jaká je místní měna? jsou nějaké placené vstupy,lanovka a kolik? kolik času stravime na pláži? v kolik hodin bude odjezd zpátky do ČR? Děkuji za odpověd.

CK Jukej

Dobrý den, prohlídka města trvá dle časové dispozice cca 3 hodiny, místní měna je EUR. Placené vstupy jsou pouze v případě zájmu, např. lanovka vyjde na cca 4 EUR. Na pláži strávíte cca 9 hodin, odjezd bude v cca 23:00 hodin. Děkujeme za zájem!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru