Termín
Platnost do 15. 2. 2019.
V ceně
Valentýnské menu pro 2 osoby
- 2× amuse bouche
- 2× předkrm:
- Jemné plátky marinovaného lososa gravlax, 100 g
- Omáčka z hrubozrnné hořčice a medu
- 2× hlavní chod:
- Křepelka plněná kaštanovou nádivkou pečená na másle, 250–300 g
- Ostružinová omáčka, bramborové pusinky
- 2× dezert:
- Horký čokoládový fondant, šlehaná smetana
- Rezervace: místa si zamluvte předem na tel. 257 220 253.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne – jídlo je určené ke konzumaci v restauraci.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 15. 2. 2019.
V ceně
Valentýnské menu s vinným párováním pro 2 osoby
- 2× amuse bouche
- 2× předkrm:
- Jemné plátky marinovaného lososa gravlax, 100 g
- Omáčka z hrubozrnné hořčice a medu
- Gruner Veltliner Fink, Wachau, 2017
- 2× hlavní chod:
- Křepelka plněná kaštanovou nádivkou pečená na másle, 250–300 g
- Ostružinová omáčka, bramborové pusinky
- Cabernet Sauvignon, Valtice, PS 2015
- 2× dezert:
- Horký čokoládový fondant, šlehaná smetana
- Prosecco Spumante Villa Cornaro
- Rezervace: místa si zamluvte předem na tel. 257 220 253.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne – jídlo je určené ke konzumaci v restauraci.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co je nejlepší na Valentýna? Párování.
Kde strávit romantický valentýnský večer? Vyrazte se svou drahou polovičkou do restaurace Na Farkáně, kde si pro vás připravili skvělé valentýnské menu. Vychutnáte si marinovaného lososa gravlax s hořčičnou omáčkou, křepelku s kaštanovou nádivkou pečenou na másle a sladkým závěrem bude horký čokoládový fondant se šlehanou smetanou. A pro milovníky vína máme skvělou zprávu – vybrat si můžete i variantu s vinným párováním.