Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Za krásami Českého Švýcarska: Pobyt pro 2 vč. snídaně i vstupenek na hrad

3,2 / 5 Hotel Beseda Lužické hory (mapa) 61 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Milan Šmidrkal

Dobrý den chci se zeptat jestli se může u vás platit benefit plus kartou

Slevomat.cz

Dobrý den, Milane, ano cestování se i ná dá zapaltit kartou benefit plus. Zde přikládám odkaz pro více informací. https://www.slevomat.cz/cafeteria Hezký den, Simča :)

Jana Raková

Dobrý den, měli bychom zájem o pobyt v období 26.10 do 30.10. 2019. Měli bychom zájem o dva 2-lůžkové pokoje. Je tento termín volný? Je možné v toto termínu uplatnit voucher ze slevomatu? Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, Vámi vybraný termín je k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Poté co máte voucher i s termínem v košíku stačí napíšit počet voucheru na 2 kusy a máme zamluvené rovnou dva pokoje na tento termín. Hezký den, Simča :)

Šárka Behrová

dobrý den,je na pokoji tv.děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, ano televize jsou k dispozici na všech pokojích. Hezký den, Simča :)

Richard

Dobrý den, tento pobyt nabízíte na přesný termín 12.-14.4., po klepnutí na něj však lze vybírat pouze od 14. dál, může jít o technický problém? Díky

Slevomat.cz

Dobrý den, Richarde, tento termín nelze vybrat, protože hotel má již plné kapacity. Jedná se o online rezervační systém, který reflektuje dostupné kapacity hotelu v aktuální chvíli. Samozřejmě se můžete pokusit kontaktovat i hotel, jestli se náhodou nějaký pokoj neuvolnil a domluvit se přímo s hotelem na rezervaci, a poté si u nás zakoupit termín bez rezervace. Děkujeme a přejeme krásný den :)

Richard

Díky za upřímnou odpověď. To mi stačí… takže když se tlačítko navádějící k objednání přesného termínu chová stejně jako přechod do kalendáře bez ohledu na to, zda je nebo není kapacita, je to clickbite a proto tam dnes už není? Mějte se tu pěkně :-)

Nela Gondeková

Dobrý den, měla bych zájem o pobyt u vás v termínu 5.8.-7.8.2019. Jsme parta 5 kamarádů – všem je nám 16. Byl by to problém? Rozhodně se tam nejedeme opít apod.
Mockrát děkuji,
Nela Gondeková

Slevomat.cz

Dobrý den, Nelo, Vámi vybraný termín je prozatím volný. Věk by neměl být problém, pouze Vás požádáme o předložení písemného souhlasu zákonného zástupce na recepci při příjezdu. Hezký den :)

Veronika Antalová

Dobry dene rada bych koupila pobyt v lete pro 2 dospele osoby a 2 deti 8 a 12 let na 5 dni jak to mam koupit dekuji Veronika

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, při pobytu s dětmi je třeba ověřit kapacitu u partnera na emailu besedahotel@gmail.com nebo na tel.čísle+420 608 2­08 990. K dis­pozici jsou 3 až 4lůžkové pokoje, za děti je příplatek 250 Kč/os./noc. Pěkný den

Klein Vladimir

Dobry den.. Vikend 16,17/3 pěší turistika a je možné jednu porci stravy 100% bezlepkovou..??
Dekuji Klein

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíre, omlouváme se ze pozdní odpověď, po předchozí domluvě s hotelem je 100% bezlepková strava možná :) Hezký den

Helena Brozkova

Dobrý den,
Píšete, že máte lyzarnu, jak daleko je prosím nejbližší sjezdovka, klidně malá, jen pro děti. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, omlouváme se za čekání, nejbližší sjezdovka je přibližně 5 km od hotelu. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru