Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v Beskydech: wellness pohoda v horském Hotelu Martiňák***

4,6 / 5 Hotel Martiňák*** Beskydy (mapa) 69 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Martin K.

Dobrý den, opravdu i malé děti (0,5roku) má platit 50% z ceny voucheru? Téměř všechny hotely mají takto malé děti zdarma.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, ano tento hotel má nastavený doplatek za dítě bez rozdílu věku. Pěkný den, Honza

Tereza Beranová

Dobrý den, bylo by možné zařídit pro jednu osobu vegetariánské večeře? Děkuji.

Hotel Martiňák***

Dobrý den Terezo,
ano, bylo by to možné, avšak kontaktujte prosím s tímto požadavkem přímo recepci hotelu přes email info@hotelondrasuvdvur.cz

Jana

Dobrý den,prosím mohla bych vědět volné termíny pro tuhle nabídku? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, v případě zakoupení varianty na termín si můžete dostupnost Vámi preferovaného termínu ověřit a zarezervovat ihned při nákupu po kliknutí na odkaz Online rezervace ve Vámi vybrané variantě. Pokud by jste měla zájem o voucher bez termínu, můžete se informovat o dostupnosti na emailu: info@martinak.cz, nebo tel. čísle:
+420 607 066 7­72. Pěkný den, Honza

Eliška Navrátilová

Dobrý den, máte prosím volný pokoj v termínu 8.5.-12.5.2019 pro 2 osoby+1 dítě (6let)? Jaká by byla cena pro toto dítě, když voucher pro 2 osoby na 4 noci je za 6890kč? Vyhřívané kádě jsou u Vašeho hotelu? je možné je využít v rámci voucheru? děkuji za odpověď. Navrátilová E.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, ohledně volných termínů doporučujeme kontaktovat přímo hotel: info@martinak.cz, +420 607 066 7­72. Dostupnost termínů si také můžete ověřit přímo v nabídce, stačí kliknout na Vámi vybranou variantu, poté na Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné termíny hotelu. Cena pro dítě včetně služeb je 50% z ceny voucheru, tedy z 6890 Kč je to 3445 Kč. V rámci voucheru máte 25% slevu na vstup do TropicLandu v hotelu Ondrášův dvůr, kde se vyhřívané kádě nachází. Hezký den :)

Lucie

Dobrý den,je možnost se u vás ubytovat i vetším psem (cca50kg)?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, cena za domácího mazlíčka je 150 Kč/noc. Prosím zkuste pro jistotu kontaktovat přímo partnera, díky velikosti psa na tel. čísle: +420 607 066 7­72. Pěkný den, Honza

Monika

Dobry den, jde k balicku objednat i privatni virivka?Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, privátní wellness se dá dokoupit na místě za cenu 1 hodina / 2 osoby, 1200 Kč. Hezký den, Simča :)

Vladimíra Božková

2× termální vyhřívané kádě 36–39 °C, finská sauna, infrasauna, parní lázeň, tepidárium, odpočívárna s výhledem na les, ochlazovací káď jsou v hotelu Ondrášův dvůr k pobytu zdarma, nebo také se slevou 25%?
Děkuji za odpověď
Božková

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíro, sleva 25% platí na vstup do unikátního TropicLandu na Hotelu Ondrášův dvůr a do Wellness a Spa centra v hotelu Ondrášův Dvůr ****, na procedury a na masáže (nevztahuje se na thajské masáže). V ceně voucheru je: denně vstup na 1 hod. do sauny (infrasauna, parní sauna) pro 2 osoby a 2× termální vyhřívané kádě 36–39 °C, finská sauna, infrasauna, parní lázeň, tepidárium, odpočívárna s výhledem na les, ochlazovací káď. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru