Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rumunský Banát: bydlení u krajanů, venkovská romantika, tradiční kuchyně

4,4 / 5 CK Jukej Rumunsko (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hana Matochova

Dobrý den, prosím bylo by možné přes Vaši CK zařídit individuální zájezd do Banátu s vlastní dopravou. Cestujeme se 2 psy, menší a větší, byl by s tím problém? Děkuji moc za odpověď

CK Jukej

Dobrý den, individuální zájezd s vlastní dopravou běžně nezařizujeme, zkontaktujte se s námi prosím mailem. Upozorňuji Vás ale na skutečnost, že drtivá většina krajanů neubytovává psy, mají k nim poněkud jiný vztah, než je u nás běžné. Děkuji!

Dana

Dobrý den, termín zájezdu 7.5–12.5 je stornovaný, jak píšete. Přijde mi to docela škoda. Vzhledem k hlídání dětí manželem mi ze všech termínů (červen, srpen, září), které uvádíte na svém webu vyhovoval právě tento. Další pro mě dobrý je až v září, ale to se již že zdravotních důvodů účastnit nemohu. Byla jsem s Vámi minulý rok a zájezd byl skvělý. Děkuji Dana

CK Jukej

Dobrý den a děkujeme za Vaši věrnost naší CK. Bohužel na první letošní termín bylo velmi málo zájemců, proto jsme ho raději dříve stornovali, aby si účastníci mohli zajistit náhradní program b době státního svátku… Díky a těšíme se někdy příště na viděnou!

Ing. Lucian PAPAZIAN

Pobočku, kterou uvádíte v kontaktech v Praze na Smíchově je označena ve vývěsném štítu jinak než CK Jukej – jakási CK Hallo Tour. Proč tento zájezd tedy nenabízíte také pod CK Hallo Tour? Proč nejste v asociaci cestovních kanceláří České republiky, možná také proto jsou Vaše zájezdy stornovány pro malý zájem účastníků jak ukazuje i nabídka do Banátu zde – viz Vaše odpověď na dotaz na jarní termín.

CK Jukej

Dobrý den, vzhledem k absolutní vyprodanosti všech 4 termínů zájezdu do Banátu v loňském roce je důvod letošního nezájmu klientů zatím neznámý. Naše společnost, která provozuje dvě obchodní značky cestovní kanceláře, je členem asociace CK a agentur několik let a pokud si myslíte, že tato skutečnost naplňuje zájezdy cestovních kanceláří, pak se obávám, že se mýlíte. Děkujeme za Váš zájem.

Ing. Lucian PAPAZIAN

Dobrý den, klientům Slevomatu poskytujeme slevu 200 Kč. Děkujeme. https://www.jukej.cz/products/a7-12-5-2019-za-krajany-do-rumunskeho-banatu-novy-program/
Můj dotaz: Odkaz na stránku, kterou uvádíte ve své odpovědi, neexistuje. Proč?

CK Jukej

Dobrý den, termín byl stornován, proto odkaz neexistuje. Děkuji.

Lucie

Dobrý den, termín 7.5–12.5. Je už vyprodaný? Děkuji Lucie

CK Jukej

Dobrý den, tento termín byl právě zrušen pro malý počet zájemců. Děkujeme.

Olga Pikorová

Prosím o sdělení, zda pořádáte zájezdy k jezeru Techirgiol ( promiňte, pravopis neznám). Staré lázeňské město na pobřeží Černého moře, kde z jedné strany města je moře a z druhé toto jezero. Jezero, resp. jeho bahno má úžasné léčivé účinky, před mnoha lety, ještě za „totáče“ jsem je vyzkoušela.
Děkuji za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, bohužel do této destinace nejezdíme. Děkujeme.

Blanka

Dobrý den, plánujete také termín v létě(červenec,srpen)?

CK Jukej

Dobrý den, ano, další termíny jsou srpen a září. Děkujeme za zájem!

Ing. Lucian PAPAZIAN

Dobrý den, obvykle ve Slevomatu je kalkulace slevy a zde jsem buď přehlédl nebo zde opravdu není. Jaká je kalkulace slevy této nabídky?

CK Jukej

Dobrý den, klientům Slevomatu poskytujeme slevu 200 Kč. Děkujeme.
 https://www.jukej.cz/products/a7-12-5-2019-za-krajany-do-rumunskeho-banatu-novy-program/

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru