






Dobrá hospodyňka možná přes plot skočí pro pírko – ale dobrá kuchařka? Ta si radši hopsne pro bramboru.
Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Co to je? No ano – brambory. Stejnojmenná kuchařka, v pořadí už pátá z Edice Apetit, přináší přes 100 receptů z brambor, které pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit.
Vařte, pečte, zapékejte: Brambory 100× jinak
Ochutnejte ty nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba vláčné pečivo. S těmito recepty se vaše vaření stane potěšením a rodinu či známé překvapíte novými jídly. 160 stran pečlivě vybraných a vyzkoušených redaktorkami Apetitu je rozděleno do 9 kapitol:
- Z jednoho hrnce
- Pečené & zapečené brambory
- Bramboráky, placky & omelety
- Bramborové těsto
- Bramborové saláty
- Bramborové kaše
- Chuťovky
- Bramborové pečivo
- Na nákupu & v kuchyni
Tip: Mrkněte také na nabídky dalších titulů vydavatelství Burda International a doplňte si knihovničku kuchařkami z edice Apetit.
Nahlédněte do stránek knihy
|
|
|
Adresa pro případné vrácení zboží:
Burda International CZ, s. r. o., Přemyslovská 43, 130 00 Praha