Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Maximálně účinná bezbolestná liposukce. Spojení kryolipolýzy, kavitace, elektroforézy, radiofrekvence a vakuové masáže. Navíc také lymfodrenáž!

Silk and Slim Ostrava  (mapa) 67 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Dáša

Dobrý den, děkuji za Vaši odpověď:


„Dobrý den, určitě pomohlo, ale dle Vašeho popisu bych Vám spíše doporučil absolvovat 10 ošetření lymfodrenáže s infrazářením po 45 min., redukuje celulitidu a zpevňuje pokožku.“ 


… momentálně však lymfodrenáže s infrazářením v nabídce není, můžete mi prosím sdělit, kolik stojí 1 taková to lymfodrenáž s infrazářením – 45 min. nebo kolik by stálo 10 těchto ošetření? A jaký je časový interval mezi ošetřeními? 


Děkuji


Salón Silk&Slim

Dobrý den,
jedno ošetření stojí 260,–Kč, a nebo je možné si zakoupit permanentku na 11 ošetření za 2300,–Kč. Časový interval mezi ošetřením je 14 dnů.
S pozdravem a pěkný den

katka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kolik partií je možno ošetřit najednou?A jaký je časový interval mezi dalším ošetřením je nutný. Děkuji

Salón SILK&SLIM

Dobrý den, najednou je možno ošetřit 2 partie. Mezi jednotlivými ošetřeními by měl být interval 1 měsíc.
Hezký den

Dáša

Dobrý den, jsem 3 měsíce po porodu, při výšce 170 cm vážím 60 kg. Na břichu mám mírně nahromaděnou kůži. Na vnitřních, vnějších stehnech a hýždích mám nezpevněnou kůži a mírnou celulitidu, … myslíte si, že by to pro mě bylo dobré? Pomohlo by mi to v něčem? … pokud ano, kolik voucheru bych potřebovala? Stačilo by jedno ošetření těchto partií? Děkuji za Váš čas.

Salon SILK&SLIM

Dobrý den, určitě pomohlo, ale dle Vašeho popisu bych Vám spíše doporučil absolvovat 10 ošetření lymfodrenáže s infrazářením po 45 min., redukuje celulitidu a zpevňuje pokožku

Ruzena Mullerova

Dobrý den!Kolik voucherů prosím budu potřebovat na hýždě a stehna ?Děkuji.

Salón Silk&Slim

Dobrý den,
Na hýždě a stehna budete potřebovat dva vouchery, jelikož jsou to dvě ošetřované partie.
Hezký den

Veronika

Dobrý den, můžete mi poslat nějaký odkaz, kde bude něco víc o certifikaci vašeho přístroje? Na internetu jsem našla certifikaci pouze pro jediný přístroj a to Zeltig. Po tom co jsem včera četla články od lidí, kteří tento zákrok podstoupili jsem zjistila, že může být dosti rizikový. Velké procento žen mělo po tomto zákroku omrzliny a puchýře neboj jim místo zůstalo měsíce nateklé a většina z nich varovala před necertifikovanými přístroji a slevovými akcemi.

Děkuji za odpověď

Salón Silk&Slim

Dobrý den,
Přístroje jsou schválené, a všechny dokumenty ohledně přístroje jsou k nahlédnutí v našem salónu Silk&Slim. Navíc při tomto ošetření, se na ošetřovanou partii nanáší gel, který chrání pokožku jak před teplem, tak před chladem. Ošetřovaná partie je začervenalá a mírně opuchlá cca 1hod. po zákroku, tohle způsobuje náhle zmražení a poté rozehřátí, je to zcela normální projev:)
Pěkný den

markéta

dobry den ,vazim temer 100kg kolik bych potrebovala osetreni??(vou­cheru)??dekuji

Salón Silk&Slim

Dobrý den,
Záleží na tom, jak je daná partie poškozena tukem. Ubýtek tuku je okolo 20–30%. Pokud chcete výsledek maximalizovat, bude třeba 5–6 voucherů.
Pěkný den

Veronika

Dobrý den,


provádíte tento zákrok, také na oblast hýždí?


předem děkuji za odpověď
Salón Silk&Slim

Dobrý den,
Ano ošetření provádíme i na oblast hýždí.
Pěkný den

Šárka

Který konkrétní problém se štítnou žlázou je myšlen jako kontraindikace tohoto zákroku? A z jakého důvodu? Děkuji za odpověd

Salón Silk&Slim

Dobrý den,
problémy se štítnou žlázou jsou obecně kontraindikací lymfodrenáže, nikoli kryokavitace. Lymfodrenáž se provádí po ošetření kryoktavitací. Bylo by dobré kdyby jste se poradila s Vašim ošetřujícím lékařem, jelikož mi nemůžeme odhadnout závažnost Vašeho zdravotního stavu. Také je možnost provést ošetření kryokavitace bez lymfodrenáže.
Pěkný den

Albertová

Dobrý den, potřebovala bych ošetřit boky a spodní břicho, kolik potřebuji voucherů ? Děkuji za odpověď a přeji pěkný den

Salón Silk&Slim

Dobrý den,
Bříško se bere jako jedna partie a boky jako druhá partie, proto bude potřeba mít dva vouchery.
Pěkný den

Karolina

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, zda jeden voucher stačí na vnitřní i vnější stehna? Hezký den :)

Salón Silk&Slim

Dobrý den,
Jeden voucher vystačí na ošetření jedné partie, což znamená, buď vnitřní nebo vnější stranu stehen.
Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru