Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Skvělý wellness odpočinek a tříchodové menu na westernovém ranči

4,7 / 5 Restaurace Ranč Kostelany Kostelany  (mapa) 151 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Helena

Dobry den,je mozne vzit s sebou 2 male deti do wellnes centra?pripadne jaky by byl doplatek /bez ubytovani/ dekuji. Helena

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, je to možné :) Od Ranče Kostelany jsme se dozvěděli, že děti od 3 let platí 185 Kč na 90 minut. Hezký den :)

Dasa

Dobry den,chteli bychom voucher uplatnit i se dvema detmi (4leta dvojcata). Musi se za deti v aquacentru priplacet?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dášo, od Ranče Kostelany jsme zjistili, že děti od 3 let platí 185 Kč na 90 minut. Pro Vaša dvojčátka tedy 370 Kč :) Hezký den

Vítězslav Kaloč

Rádi bychom využili tuto nabídku již tuto sobotu 16.2.19. To asi bude možné jen bez slevy. Nebo je někde poblíž nějaká obdobná možnost?
Díky za info, Slávek

Slevomat.cz

Dobrý den, Slávku, omlouváme se ze pozdní odpověď. Přesně jak říkáte, 16. 2. bohužel není možné slevu využít, platnost voucheru je až od 1. 3. 2019. Pokud by Vás nabídka zajímala a chtěli by jste jí využít dříve než je platnost voucheru, zkuste kontaktovat přímo ranč: recepce@kostelany.cz, +420 573 367 272, třeba spolu vymyslíte variantu, která Vám bude vyhovovat. Hezký den :)

Jarda

Dobrý den. Sauna, bazén a welnes jsou soukromé nebo ne… díky

Slevomat.cz

Dobrý den, Jardo, bazén a wellness je soukromé. Do aqua centra je vstup možný pouze po předchozí rezervaci, která Vám zaručuje soukromí v době Vámi plánované návštěvy. Hezký den, Simča :)

Jana

Dobry den, a jaka je prosim cena když bych chtěla přijet i s 2 detmi?děkuji

Restaurace Ranč Kostelany

Dobrý den,
na místě musíte doplatit 400 Kč/apartmán na den a přistýlku za 250 Kč/dítě.
S pozdravem

Jolana

Dobrý den, wellness je soukromé? Děkuji

Restaurace Ranč Kostelany

Dobrý den, ve vytížených hodinách wellness centrum není privátní, ale v nevytížených hodinách wellness centrum privátní je.
S pozdravem

Miroslav Kožík

Dobrý den, wellness je soukrommé nebo se v rámci voucheru potkáme i s dalšími účastníky akce? Příp. jaký je max. počet účastníků na dohodnutý termín? Děkuji.

Martina

Dobrý den,
taky mě zajimá jestli je wellness soukromé či ne? :) Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslave, omlouváme se za pozdní odpověď. Jak Restaurace Ranč Kostelany uvádí, ve vytížených hodinách Wellness centrum privátní není, ale v nevytížených hodinách ano. Do aquacentra je vstup možný pouze po předchozí rezervaci, ta Vám zaručuje soukromí v době Vámi plánované návštěvy :) Hezký den

Mirek Dokoupil

Dobrý den, omlouvám se, ale nenašel jsem dobu platnosti voucheru? Díky s pozdravem M.D

Slevomat.cz

Dobrý den, Mirku, platnost voucheru je 1. 3. – 30. 6. 2019. Informaci také najdete na úplném konci nabídky, po hodnocení podniku, při rozkliknutí žluté kolonky Jak uplatnit. Pěkný den :)

Miroslav Šabata

Do kdy platí tato nabídka.

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslave, nabídku můžete využít od 1. 3. do 30. 6. 2019. Informaci najdete na úplném konci nabídky, po popisu podniku a jeho hodnocení, po rozkliknutí žluté kolonky Jak uplatnit. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru