Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1denní výlet do Norimberku: zoo s delfináriem, možnost prohlídky města

4,6 / 5 CA Orbit travel Norimberk - Německo (mapa) 147 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Tomáš caska

Dobrý den chtěl bych voucher pro dva dospělí a tři děti ,stoho jedno je čtyřmesicni ale dopravu bychom řešily svoji kvůli miminku,bylo by to takto možné? Díky za odpověď

CA Orbit travel

Dobrý den, bohužel to možné není. Je třeba využít cestu autobusem alespoň do Norimberku. Zpět je možné se již dopravit po vlastní ose, ale z organizačních důvodů cestu tam vynechat nelze. Děkuji za pochopení.

Lu

Dobrý den, za dite s necelými 2roky by se take mel koupit voucher,kdyz by bylo v autobuse na kline nebo mezi mnou a starsi dcerou?

CA Orbit travel

Dobrý den,
pro dítě ve věku dvou let je třeba také zakoupit voucher a vzít s sebou do autobusu vlastní dětskou autosedačku. Po zakoupení voucheru je následně nutné do poznámky v rezervačním formuláři uvést, že s Vámi bude cestovat dítě ve věku 2 let a budete mít vlastní autosedačku, abychom Vám mohli přidělit sedadlo se tříbodovými bezpečnostními pásy, aby bylo možné autosedačku upevnit na sedadlo. Děkuji za dotaz.

Markéta Zajíčková

Dobrý den, včera jsem zakoupila 2× voucher a nepřišla mi ani žádná sms ani žádné potvrzení či něco jiného na email. Co mám v tomhle případě dělat? Platila jsem ihned přes kartu. Předem děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, z Vašeho účtu žádná objednávka neproběhla. Pokud by jste o nabídku stále měla zájem. Zasílám návod jak správně u nás nakoupit. :-) K nákupu u dané nabídky stačí kliknout na zelené tlačítko „Koupit za“, zadat váš e-mail a vybrat, jakým způsobem zaplatíte.
Platit můžete kartou online, bankovním převodem, na naší prodejně nebo hotově na kterékoli pobočce MONETA Money bank. Po připsání částky na náš bankovní účet se ve vaší e-mailové schránce objeví voucher (poukaz). Pěkný den, Honza

Lukáš

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to s obsazeností? Píšete že minimální počet osob na daný termín je 40. Nerad bych se trefil zrovna do termínu, který se třeba neuskuteční. Mám v plánu koupit voucher na květen nebo červen, děkuji.

CA Orbit travel

Dobrý den, všechny termíny v této nabídce by se měli bez problémů naplnit, tak jako v minulých letech a s největší pravděpodobností se nebude žádný termín rušit z důvodu nenaplnění kapacity. Děkuji za dotaz.

Martina

Dobrý den, v nabídce píšete,že skupinové vstupné se hradí průvodci v autobuse,kolik je to vstupné? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino vstupné do ZOO na skupinovou slevu 14 €/dospělá osoba a 6 € dítě 4–13 let. Pěkný den, Honza

Roman Bílek

Dobrý večer, vstup do delfinaria je v rámci Zoo ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Romane, ano je to přesně tak jak říkáte jde o vstup do zoo i do delfinária. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru