Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

320 koní na 20 až 60 minut: Jízda sportovní motorovou lodí Yamaha AR230

4,5 / 5 Showcars Praha - Modřany  (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pavel Horník

Dobý den, dík za vysvětelní, takže proplutí Prahou to budou vouchery za 12597 Kč a za voucher 4199 Kč budeme pendlovat v korytě řeky tam a zpět vždy 9,5 km, nějak to však nedává v součtu těch nabízených 48 km. Škoda, že to není na jezeře, byl by to jiný zážitek. Co ještě těch dalších 399 Kč, které zůstaly nezodpovězeny? Když si koupím voucher, mohu jet hned nabízeného 1. dubna?

Showcars

Dobrý den, při hodinové plavbě doporučujeme plout mezi plavebními komorami v daném úseku. Bohužel u nás k těmto účelům žádné jezero není. Např. na přehradní nádrži Slapy, je také mnoho omezení především rychlosti a plavby ve skluzu. Termíny plaveb budou vypsány v průběhu února. Plavby lodí budou k rezervaci od dubna 2019, vše je závislé na počasí, proto nevíme, zda plavby začnou hned první případně druhý dubnový týden 2019. Co se týká částky 399.- Kč, jedná se o volitelný příplatek za pojištěni.
S pozdravem Showcars

Pavel Horník

Dobrý den, z vašeho infa vyplývá, že sice můžu plout kam chci, ale stejně nikam nedopluju (ZOO ani Slapy ani nic jiného neuvidím) V rámci hodiny plavby se budeme motat mezi dvěma komorama stále dokola na místě. Nebo se pustíme jednou komorou, tím prostojím celkem tak 40 minut v komoře a zacvakám 1200 Kč za palivo a budu hlavně stát. Když to shrnu: buď to budou kolečka na místě, nebo to hlavně prostojím a těch kiláků nebude 48, ale 15 a stejně nic neuvidím. A co ta další platba „zproštění spoluúčasti na pojištění za 399 Kč“, která na mě vykoukla v sekci „příplatky“?

Showcars

Dobrý den pane Horníku, jedná se o zážitkovou plavbu na sportovní lodi, kde si můžete vyzkoušet co umí sportovní JET loď se dvěma motory s výkonem 320 koní. Bohužel na všech vodních tocích v ČR včetně Vltavské kaskády platí určitá omezení jako jsou plavební komory, nebo omezení rychlosti „plavbou ne ve skluzu“. V místě kde nabízíme zážitek tj. Praha Modřany jsou plavební komory mezi sebou asi nejvíce vzdáleny a není zde omezena plavební rychlost – neplatí zde zákaz plavby ve skluzu, proto jej poskytujeme asi na tom nejvhodnějším místě jak je jen možné (jedná se o volný úsek v délce 19 km bez omezení). To, že se na vodních tocích v ČR vyskytují tato omezení, tak za to opravdu nemůžeme a pochybuji, že s tím něco můžeme udělat. Plavba do ZOO a zpět je samozřejmě možná, nicméně zabere cca 3 hodiny, tedy pokud budete mít zájem, tak si můžete zakoupit poukaz na tří hodinovou plavbu. S pozdravem, Showcars.

Pavel Horník

Dobrý den,
ve variantě 1 hodina uvádíte počet ujetých km 48. Mohu si tedy vybrat, jestli pojedu pod Slapy nebo profrčíme celou Prahou třeba do ZOO a zpátky? Je to přeci jenom dost pěněz, tak bych si to chtěl maximálně užít a ujistit se, že volba trasy/cíl bude na mně, než voucher koupím. Děkuji za odpověď. Pavel Horník

Showcars

Dobrý den, výběr trasy necháme zcela na vašem uvážení jen je potřeba brát v potaz, že například směrem k ZOO jsou na trase tři plavební komory a směrem na Slapy jsou plavební komory dvě které je potřeba zdolat jak na jednu, tak i na druhou stranu. Komory jsou od sebe vzdáleny cca 7–10 km. S pozdravem, Showcars.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru