Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz výroby a zdobení čokolády včetně ochutnávek pro 1 nebo 2 osoby

4,7 / 5 Chocolate Monkey Praha - Staré Město  (mapa) 52 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Velice milá lektorka, krásné prostředí, užitečné informace a výborná čokoláda. Dcera i já jsme byly…

Šárka
Půjčí vám veškeré pomůcky i zástěru a čepici
Vše, co si vyrobíte, si odnesete nebo rovnou sníte
Skvělé hodnocení: prostředí, přístup i výsledek
Varianty (2)
Půjčí vám veškeré pomůcky i zástěru a čepici
Vše, co si vyrobíte, si odnesete nebo rovnou sníte
Skvělé hodnocení: prostředí, přístup i výsledek

Opičit se není hezké. Pokud se tedy zrovna neopičíte po cukráři vyrábějícím čokoládu: to vám v okolí pochválí všichni.

Jak se z bobu stane čokoláda? V které zemi se jí ročně sní nejvíce? Odkud kakao pochází a jak z něj vyrobit tabulku nejoblíbenější laskominy na světě? To vše a mnohem více se dozvíte během kurzu výroby čokoládyChocolate Monkey, na který se vydala i mama blogerka Andrea Tengler s 5letým Rikim.

Pod vedením zkušené a sympatické čokolatiérky se naučíte správně temperovat a pracovat s čokoládou, vyrobíte si zajímavé kousky různou technikou a ještě ochutnáte vysoce kvalitní čokolády netradičních chutí.

Otestováno mama blogerkou

Mama blogerka byla nadšená: „Spousta fotek, a hromada zážitků… po hodině a půl se s úsměvem a plní nových informací loučíme. Richard, Patrik i já jsme moc nadšení nejen z krásného prostředí s dokonalým výhledem na starou Prahu, ale hlavně z milého a usměvavého přístupu.“

A co vzít s sebou? „Na děti jsou tam skvěle připraveni a hlavně je mají moc rádi. Oblečení moc řešit nemusíte, dostanete totiž zástěry i čepice. S sebou si tak vezměte jen dobrou náladu a milou společnost. Jo, a moc nejezte, ať máte hodně místa na zkoušení všech těch dobrot!“

Více fotek a celou recenzi najdete v našem magazínu

Kurz výroby čokolády si jako společnou aktivitu užijí rodiny s dětmi, parta lidí z práce i zami­lované páry. Komu by nestačila vlastnoručně vyrobená čokoláda, k manufaktuře je připojen i obchůdek, kde je možné zakoupit čokolády té nejvyšší kvality nebo posedět u šálku horké čokolády s domácí šlehačkou.

A myslí se tu opravdu na vše, jak doplňuje blogerka: „Vybrali jsme si místo, Riki s tatínkem nasadili zástěry a napsali si jména na čepice. A ty čepice? To je za mě už jen krásná třešnička na dortu.“

Přečtěte si o čokoládových workshopech více.

Nahoru