Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Krásná pro každou příležitost: Kurz líčení s vizážistkou pro laiky i pokročilé

4,9 / 5 Studio Návod na krásu Praha - Chodov  (mapa) 96 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jana

Dobrý den, jsme 4 kamarádky a rády bychom kurz absolovovaly společně. Bylo by to možné nebo se k Vám ve čtyřech nevejdeme?
Předem děkuji za odpověď.

Tereza Nikodemová

Krásný večer milá Jano, děkuji Vám za dotaz ke kurzu. Ve čtyřech kurz líčení lze absolvovat. Při objednání termínu mi stačí říci, že chcete být spolu a není problém. Mějte pěkné dny. S pozdravem Tereza N.

Eva Šulcová

Dobry den,dostaneme po absolvovani kurzu certifikat? Dekuji Eva

Tereza Nikodemová

Dobrý den milá Evo, děkuji Vám za dotaz ke kurzu líčení. Certifikát není součástí kurzu líčení pro laiky i mírně pokročilé. S přáním krásného dne. Tereza N.

Denisa

Dobrý den,
neměla byste volnou neděli 27.1?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Deniso, pro konkrétní informace o volných termínech Vám doporučím obrátit se přímo na tereza@navodnakrasu.cz
+420 606 566 7­19. Hezký den :)

Tereza Nikodemová

Dobrý den milá Deniso, děkuji Vám za dotaz… v neděli se kurzy líčení neprovádějí… V případě zájmu o volné termíny mě prosím kontaktujte na tereza@navodnakrasu.cz děkuji Vám. Krásný den Tereza N.

Veronika

Dobry večer,
prosím je možné jit na kurz i o vikendu? Máme zájem 4 maminky.
 Děkuji

Tereza Nikodemová

Dobrý večer, děkuji Vám za dotaz… víkendové termíny jsou volnější až v březnu… v případě zájmu mi prosím napište na tereza@navodnakrasu.cz nebo na tel. 605 566 719. Děkuji Vám a přeji krásné dny. Tereza N.

Hello

Hello

Do you also give classes in English? Thanks

Tereza Nikodemová

Hello, I am happy for your question. But unfortunately I have classes only in czech. Have a nice day. Kind regards. Tereza. N.

Jana

Dobrý večer,

v jakém termínu platí voucher – do kdy???
Děkuji za odpověď

 Jana

Tereza Nikodemová

Dobrý den, děkuji Vám za dotaz ke kurzu… voucher platí do 31.3.2019 … na konkrétní termín kurzu mi prosím napište na tereza@navodnakrasu.cz nebo tel:606 566 7­19. Děkuji Vám a přeji příjemný den. Tereza

Pavel

Asi mám hodně nestandardní a zvláštní dotaz, ale jsem klasický muž a chtěl bych jednu kamarádku – přítelkyni překvapit tím, že jí nalíčím na narozeninový večer.. To by absolutně nikdy ode mne nečekala.. Takže lze se naučit jen teorii? Díky..

Tereza Nikodemová

Dobrý den, děkuji Vám za dotaz ke kurzu. Bohužel bez praktické části a zkoušky líčení si neumím kurz představit. Teorii lze okoukat ale správnou zručnost lze docílit pouze praktickým zkoušením. Děkuji za pochopení a v případě dalších dotazů mě kontaktujte na tereza@navodnakrasu.cz … Přeji krásné dny. S pozdravem Tereza N.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru