
Termín
Platnost do 15. 4. 2019.
V ceně
7chodové degustační menu „z našich farem a statků“ pro 2 osoby
- 2× amuse bouche, 40 g
- Želé s jádry vlašských ořechů marinovaných v moravském calvadosu s čerstvým ovocem
- 2× studený předkrm, 70 g
- Filátko zauzeného potočního pstruha s vanilkovou espumou a ostružinou
- 2× polévka, 0,15 l
- Slepičí consommé s baby karotkou, masem a pažitkou
- 2× teplý předkrm, 100 g
- Svíčková z mléčného telete připravená metodou sous-vide, žampion, romanesko, dýňové pyré
- 2× hlavní chod, 100 g
- Supreme z farmářského kohoutka na víně, pastinákové pyré
- 2× mezichod, 50 g
- Sorbet
- 2× dezert, 100 g
- Čokoládový fondant s lesním ovocem a lístky máty
Omezení
Můžete využít do 15. 4. 2019
Jak uplatnit
- Rezervace: alespoň 48 hod. předem pomocí online formuláře.
- Ve dnech po-pá si lze stůl rezervovat na 17. nebo 20. hod., v so na 11., 14. nebo 19. hod.
- Přijďte alespoň 20 minut předem.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne. Nenechte si ujít celkový zážitek a vychutnejte si menu přímo na místě. Odnos s sebou není možný.
Storno podmínky
Po úspěšném dokončení rezervace přes rezervační formulář již nelze voucher stornovat. Možný je pouze přesun
termínu, a to po telefonické domluvě nejpozději 48 hodin před rezervovaným termínem.
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jak vaří prezident? Prezident Culinary Clubu královsky!
Přijměte pozvání Culinary Clubu ČR a nechte se královsky pohostit. Podávat se bude speciálně sestavené 7chodové menu s podtitulem „z našich farem a statků“, které pro vás šéfkuchař Petr Erin Kováč uvaří ze surovin od regionálních pěstitelů a chovatelů. Chuťový zážitek navíc umocní interiér, který bude vyzdobený tak, aby se co nejvíce blížil přírodě, a atmosféru podtrhnou i zvuky a vůně přírody.
V době podávání tohoto menu se v restauraci nebude vařit nic jiného, takže maximální pozornost budou kuchaři i číšníci věnovat právě vašim pokrmům a servisu. Ochutnáte mj. filátko ze pstruha, svíčkovou z mléčného telete nebo supreme z farmářského kohoutka, ale i mnoho dalších dobrot.
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti, kterými je šéfkuchař a autor menu ověnčen. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.