Luxusní 7chodové degustační menu „z našich farem a statků“ pro 2 osoby

175 zákazníků
Suroviny od regionálních pěstitelů a chovatelů
Suroviny od regionálních pěstitelů a chovatelů
Pstruh, mléčné tele, farmářský kohoutek i dezerty
Pstruh, mléčné tele, farmářský kohoutek i dezerty
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Varianty (1)

V ceně

7chodové degustační menu „z našich farem a statků“ pro 2 osoby

  • 2× amuse bouche, 40 g
    • Želé s jádry vlašských ořechů marinovaných v moravském calvadosu s čerstvým ovocem
  • 2× studený předkrm, 70 g
    • Filátko zauzeného potočního pstruha s vanilkovou espumou a ostružinou
  • 2× polévka, 0,15 l
    • Slepičí consommé s baby karotkou, masem a pažitkou
  • 2× teplý předkrm, 100 g
    • Svíčková z mléčného telete připravená metodou sous-vide, žampion, romanesko, dýňové pyré
  • 2× hlavní chod, 100 g
    • Supreme z farmářského kohoutka na víně, pastinákové pyré
  • 2× mezichod, 50 g
    • Sorbet
  • 2× dezert, 100 g
    • Čokoládový fondant s lesním ovocem a lístky máty 

Omezení

Voucher není možné využít 28. 1. 2019 a od 14. do 24. 2. 2019. Ve dnech po–pá si stůl můžete rezervovat na 17:00 nebo 20:00 hod., v sobotu na 11:00, 14:00 nebo 19:00 hod.

Můžete využít do 15. 4. 2019

  • Rezervace: alespoň 48 hod. předem pomocí online formuláře.
    • Ve dnech po-pá si lze stůl rezervovat na 17. nebo 20. hod., v so na 11., 14. nebo 19. hod.
  • Přijďte alespoň 20 minut předem.
  • Jídlo s sebou: tentokrát ne. Nenechte si ujít celkový zážitek a vychutnejte si menu přímo na místě. Odnos s sebou není možný. 

Po úspěšném dokončení rezervace přes rezervační formulář již nelze voucher stornovat. Možný je pouze přesun
termínu, a to po telefonické domluvě nejpozději 48 hodin před rezervovaným termínem.

Obsahuje následující alergeny:

1 3 8 10

Zobrazit seznam alergenů

1 990 Kč 889 Kč
1 990 Kč 889 Kč

Jak vaří prezident? Prezident Culinary Clubu královsky!

Přijměte pozvání Culinary Clubu ČR a nechte se královsky pohostit. Podávat se bude speciálně sestavené 7chodové menu s podtitulem „z našich farem a statků“, které pro vás šéfkuchař Petr Erin Kováč uvaří ze surovin od regionálních pěstitelů a chovatelů. Chuťový zážitek navíc umocní interiér, který bude vyzdobený tak, aby se co nejvíce blížil přírodě, a atmosféru podtrhnou i zvuky a vůně přírody.  

V době podávání tohoto menu se v restauraci nebude vařit nic jiného, takže maximální pozornost budou kuchaři i číšníci věnovat právě vašim pokrmům a servisu. Ochutnáte mj. filátko ze pstruha, svíčkovou z mléčného telete nebo supreme z farmářského kohoutka, ale i mnoho dalších dobrot. 

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti, kterými je šéfkuchař a autor menu ověnčen. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Bonjour – Culinary Club ČR z.s.
Příkop 843/6, Brno, 60200, vchodem přes recepci do výtahu 2 patro , Bonjour se nachází na galerii vedle Indické restaurace

Bonjour – Culinary Club ČR z.s.

Příkop 843/6, Brno, vchodem přes recepci do výtahu 2 patro , Bonjour se nachází na galerii vedle Indické restaurace

Zobrazit na mapě
V době podávání degustačních večeří je možné využít místa k sezení na galerii. Zde si můžete dopřát kávu a dezert.
Dnes otevřeno 11:00–22:00
Vybavení a služby
Bezbariérový přístup
Internet zdarma
Letní zahrádka
Domácí mazlíčci vítáni
Jak uplatnit
Storno podmínky

Chybí vám nějaké další informace?

2 Zeptejte se nás na cokoliv
Kalkulace ceny
O podniku
Bonjour – Culinary Club ČR z.s.
Příkop 843/6, Brno, 60200, vchodem přes recepci do výtahu 2 patro , Bonjour se nachází na galerii vedle Indické restaurace
Více o podniku

Alergeny

1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.