Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Letní permanentka na 8 lekcí do Centra Tance Plzeň

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika

Dobrý den, kupuji voucher pro více lidí, někteří nejsou v Centru tance registrováni – jak mám postupovat při výběru lekcí?

Centrum Tance

Dobrý den Veroniko, pro výběr lekcí je nutná registrace na webu Centra Tance.
Na jednotlivé lekce je NUTNÉ se předem přihlásit (viz „přehled lekcí“).
Rezervace vybraných lekcí: nejprve se přihlaste na váš osobní profil. Na stránce s přihlášením do vybraného kurzu (lekce, semináře) je v pravé části stránky seznam lekcí. Zvolte, kterou lekci si chcete zarezervovat, přepsáním čísla 0 na číslo 1. Klikněte na tlačítko „Rezervuj vybrané lekce“.
Přehled vámi rezervovaných lekcí naleznete v horním menu po kliknutí na váš osobní profil (vaše jméno), zde lze také rezervaci lekce změnit nebo zrušit.

Martina

Dobry den, je tedy mozne zakoupit permanentku a pak si rezervovat napr. dva letni kurz port de bras, jeden na 4 hodiny v cervenci a druhy na 3 hodiny v srpnu a tu jednu zbylou hodinu si zajdu na nejakou volnou hodinu? Jak to bude vypadat s placenim, mam si oba kurzy rezervovat a pak prijit na vasi pobocku, predlozit voucher a tim budu mit oba kurzy zaplacene? Dekuji

Centrum Tance

Dobrý den, lekce můžete čerpat tak, jak píšete. Návod pro uplatnění voucheru je uveden v detailu akce. Voucher je potřeba uplatnit na www.centrumtance.cz/leto2013 (jde to nejdříve 48 hodin po zakoupení), lekce si rezervujete online po aktivaci permanentky. Vyberete si kurz či lekci, kam chcete přihlásit a v pravé části stránky si naklikáte požadované lekce. Voucher už nám vytištěný nosit nemusíte, vše ověříme online.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru