Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Letní permanentka na 8 lekcí do Centra Tance Brno

4,6 / 5 Centrum Tance Brno Brno  (mapa) 103 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Markéta

Dobrý den, koupila jsem si pernamentku, ale nejdou objednat letní hodiny Lenky Badriyah Zychové. Přitom není zahraniční lektor, ani není přislíben po účasti certifikát :-( Takže podmínky v úvodu Vaší nabídky splňují. Bude to možné?

Centrum Tance

Dobrý den, bohužel v letní nabídce, která je zde uvedena, nejsou zahrnuty lekce s Lenkou Zychovou:
http://www.slevomat.cz/sleva/140243-letni-permanentka-na-8-lekci-v-centra-tance-brno/ven/?address=http%3A%2F%2Fwww.centrumtance.cz%2Ftanec%2FUdalostBig.asp%3Fid_i%3D2189. Děkujeme za pochopení.

Centrum Tance

Dobrý den Veroniko, na permanentku si můžete zarezervovat pouze 8 lekcí. V případě zájmu o celý kurz je možné si poslední lekci v kurzu uhradit u Centra Tance přímo na recepci.

Veronika Brazdova

Dobrý den,
když jsem si vybrala dva kurzy (dohromady 9 lekcí) lze si tu jednu doplatit nebo musím vybírat tak, aby celkový počet seděl s permanentkou­? Díky

Martina

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se voucher vztahuje i na semináře orientáolního tance. Ten není zapsán ve výčtu stylů. Také bych se ráda zeptala, jak to funguje v případě návštěvy dvou, nebo tří hodinového semináře… Například Contenporary, nebo právě orientu. Je toto možné? Odečte se z permanentky více hodin? Děkuji

Centrum Tance

Dobrý den Martino, letní permanentka Centra Tance opravňuje majitele k návštěvě 8 lekcí v termínu od 1.7.-31.8.2013 dle výběru z níže uvedené nabídky lekcí: http://www.centrumtance.cz/tanec/UdalostBig.asp?id_i=2189 V případě návštěvy např. 2 hodinového semináře vám bude odečtena jedna lekce.

Sasikie Housenkanojutsu

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat když se přihlásím na Lady Latin Dance který má jen 5 lekcí, smím pak ty zbývající 3 chodit na jiný kurz?
Předem děkuji za odpověď.

Centrum Tance

Dobrý den Sasikie, ano, lekce si můžete vybrat z kterýchkoli různých kurzů či letních škol. Třeba i z 8 různých kur­zů.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se voucher dá použít na různá cvičení nebo si musím vybrat jedno a na odchodit na něj 8 lekcí? Ještě se chci zeptat, zda se akce vztahuje i na Summer pole workout? Děkuji Lenka

Centrum

Dobrý den Lenko, můžete si rezrevovat 8 lekcích z různách kurzů či letních škol, nemusí být v rámci jednou kurzu a permanentka se vztahuje na všechny lekce pole dance.

Petra

Dobry den. Bude pres leto vypsan i kurz Jogy pro tehotne? Dekuji.

Centrum Tance

Dobrý den Petro, bohužel jóga pro těhotné přes léto vypsána není, ale určitě si vyberete z klasické jógy. Pokud budete informovat lektorku, jistě vám výuku přizpůsobí. Děkujeme za pochopení.

Markéta

Chtěla by jsem se zeptat, jestli se tato nabídka vztahuje i na kurz pole dance flexibility v pondělí od 19:15 – 20:30 a v úterý na pole dance od 20:15 do 21:15. Díky

Centrum Tance

Dobrý den Markéto, ano, na všechny tyto kurzy se permanentka vztahuje.

Kateřina

Jasně, děkuji za info .-)) tak třeba příště.. Vždyť latina v páru je moc sexy…

Kateřina

Dobrý den, prosím které lekce z vámi nabízených jsou vhodné pro taneční páry. Nebo máte pouze aktivity pro dámy bez partnera ?? Děkuji

Centrum Tance

Dobrý den Kateřino, většina lekcí je pro sólo tanečníky, pokud jsou lekce pro pár, je to uvedeno v názvu kurzu. Aktuálně na léto žádné lekce pro páry vypsány nemáme. Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru