Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 balení tablet do myčky Finish All in 1

SG Logistics, s.r.o. 238 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Sarka

Zajímavé nabídky ale kvůli poštovnému se cena navýší, proč jsou zvýhodněni jenom lidé z okolí Prahy? Myslím, že odběrné středisko by se hodilo i v Ostravě.

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko. Budeme se snažit, aby nabídka byla do budoucna výhodná i pro Ostravu či jiná města. Avšak můžete se domluvit a objednat více balení a o poštovné se podělit :-)

Slevomat.cz

Dobrý den Šárko,
a když si u nás uděláte velký nákup, tak se Vám to i s dopravou vyplatí. V jedné objednávce za jedno poštovné mužete koupit zboží, kde prodejcem je Slevomat (např.Ariel, Woolite, Lovela,Pamper­s,Dermacol, Enja,Hawaiian, Hipp, Skinchemist,nebo záhradní nábytek Markus Pedrigson…) a platíte jenom jedno poštovné. Nebo když dosáhnete limitu dle svého věrnostního programu, mužete mít dopravu zdarma. Pro nového zákazníka bez statusu je to nákup nad 3000,–Kc. A to se již vyplatí:)
Hezký den

Eva

dobrý den, je možné spojit vyzvednutí v kouzelné almaře s jinými nabídkami (pleny atd)?

Slevomat.cz

Dobrý den Evo, v případě, že nakoupíte i zboží, které je větší než je kapacita kouzelné almary, tato možnost se Vám ani nenabídne, automaticky se zvolí dodání formou PPL. Konkrétně pleny Pampers mají dodání jenom přes PPL, je to velká krabice, která je daleko větší než je kapacita kouzelné almary. To je li zboží možné objednat přes kouzelnou Almaru vidíte přímo při konkrétní nabídce. Takže jestli si objednáte jenom zboží, které má i výdej přes kouzelnou almaru, tak je to možné.Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru