Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ubytování v Jizerkách se snídaní, solnou jeskyní a 2 dětmi zdarma

3,8 / 5 Hotel Merkur*** Jizerské hory (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jitka

Dobrý den,
je v okolí nějaký kopec na sáňkování či bobování?
Děkuji.

Hotel Merkur***

Dobrý den,

ano, mimo spousty kopců, které Jablonec poskytuje sám od sebe(pod rozhlednou Petřín, oblast Bedřichov a Vrkoslavice) je tu i možnost využití čtyřkilometrové přírodní sáňkařské dráhy. Vede lesy a po obecních cestách od rozhledny Černá Studnice až dolů do Smržovky.
Začátek přírodní sáňkařské dráhy je u rozhledny Černá Studnice a konec pak u vleku Filip ve Smržovce. Nahoře i dole naleznete mapky trasy a na cestách, po nichž trať vede jsou umístěny směrové šipky s označením pro pěší zónu a piktogramem sáněk.
Turistická dráha z Černé studnice protíná na jednom místě vozovku do samoty Berany. Tam najdete upozornění, abyste sesedli a silnici bezpečně přešli. Přírodní dráha z Černé studnice slouží jen rekreačním sáňkařům. V dolním úseku nad vlekem Filip by se však jednou dalo i závodit. Sáňkování v této oblasti sahá až do roku 1911.

Simona Malcova

Dobry den,

mate jeste volny 2 luzkovy pokoj v terminu 31.1. – 2.2. pro 2 dospele a 1 18 mesicni dite.

Dekuji, Malcova

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, ohledně volných termínů kontaktujte přímo hotel: recepce@hotelmerkur.cz, +420 483 312 7­41. Dostupnost volných termínů si můžete ověřit i přímo v nabídce, stačí kliknout na Vámi vybranou variantu a poté na tlačítko Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru