Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Exotický 4* resort s lázněmi na Bali: 6–12 nocí se snídaní, 2 bazény, lázně

CK Zanzo Bali - Indonésie (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Miriama

Dobry den, budu dostupne aj terminy v 09/10/11 2019? Dakujem.

CK ZANZO

Dobrý den, Miriama, k dispozici jsou i termíny, které zatím nejsou uveřejněny na našem webu. V případě zájmu o konkrétní termín nás neváhejte kontaktovat e-mailem na info@zanzo.cz nebo na tel.č. 222703625. Přeji hezký den. Za tým CK ZANZO, Libuše

Karolina

Dobrý den, prosím jaký je příplatek za pokoj s výhledem na oceán? Díky za odpověď. K.

CK ZANZO

Dobrý den, Karolíno, výše příplatku se liší v závislosti na období. Písněte nám prosím na info@zanzo.cz zvažovaný termín a obratem Vám zašleme kalkulaci. Pěkný den! Za tým CK Zanzo, Radek.

Robenková

Dobrý den prosím mám dotaz zda zájezd na Bali je zajištěn let spolu s delegátem nebo ne ???? děkuji Robenková

CK ZANZO

Dobrý den, paní Robenková, děkujeme za Váš dotaz. Všechny lety v rámci pobytových zájezdů probíhají bez delgáta. Skvělá zpráva je, že v destinaci Bali máme nově česky hovořícího delegáta. Nicméně až v destinaci. Pokud máte zájem letět s delegátem, máte možnost si vybrat některý z našich poznávacích zájezdů, v rámci kterých je delegát od samotného odletu až do příletu celou dobu s Vámi. Krásný zbytek dne :) Za tým CK Zanzo, Radek.

Katka

Dobrý den, neměli byste i variantu bez letenek? S přítelem poletíme na svatební cestu do Thajska a na Bali plánujeme přeletět právě z Thajska.
Pokud ano, jaká by byla cena bez letenek?

CK ZANZO

Dobrý den, Katko, děkujeme za Váš zájem. Na variantě bez letenek se samozřejmě lze domluvit. Napište nám prosím na info@zanzo.cz konkrétní představu kdy a do kterého hotelu a rádi Vám ušijeme nabídku na míru. Příjemný zbytek dne :) Za tým CK Zanzo, Radek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru