Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Omlazení pokožky nebo odstranění rozšířených žilek či pigmentových skvrn

4,7 / 5 Estetické centrum ToWell Brno Brno  (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
IvaŠkůrková

Dobrý den,
mužete mi prosím odkontrolovat zamluvený termín na pondělí.4.3.. ve 14 hod -odstranění žilek.jestli mám dobře uloženo v diáři.
Děkuji za včasné vyjádření.V případě nesrovnalostí mě prosím kontaktujte na tel.731508229
Moc děkuji
Škůrková

Estetické centrum To well Brno

Dobrý den, paní Škůrková, děkujeme za Váš dotaz, ale v tomto směru se prosím obraťte přímo na příslušnou pobočku, kde jste si rezervaci vytvářela. Praha – info@towell.cz, Brno – brno@towell.cz
Tato veřejná diskuze slouží k dotazům nových zákazníků na nabízené procedury. Dotazy k objednávkách je třeba již směřovat přímo na naši firmu a pobočky. Velmi děkujeme za pochopení.
S pozdravem, K. Micková, E.C. To Well

Mili

Dobry den preji,
na Vasich strankach je cena za IPL – jedno sezeni – 1500 Kc. Zajimalo by me, jakym zpusobem jste pocitali puvodni cenu na slevomatu, kterou uvadite okolo 7 000 Kc (3 sezeni).
Dale by me zajimalo, jestli IPL v akci na slevomatu bude stejne plnohodnotne jako kdyby zakaznik platil standardni cenu 1500 Kc… Nebo zkracujete cas, popripade snizite intenzitu nebo podobne… Je opravdu nejaky rozdil v nastaveni pristroje pro akne, pigment ci zilky?
Dekuji Vam za odpoved.

Estetické centrum To well Brno

Dobrý den paní Mili, děkujeme za Vaše dotazy. Ošetření, která si klient zakoupí přes portál, jsou vždy zcela plnohodnotná. Je pro nás důležité, aby byl klient s procedurou maximálně spokojen, tudíž je zcela vyloučeno, abychom cíleně snižovali účinnost procedury. Ať již zakoupíte proceduru zde na slevomatu nebo přes naše stránky, obdržíte zcela totožnou službu.
Čas procedury se odvíjí od plochy ošetřované oblasti. Výboje se opakovaně nemohou na jedno místo aplikovat, poněvadž by došlo k poškození pokožky. Pokud má klient zájem o ošetření maximální oblasti (15×15 cm), procedura zabere maximálně 20 minut, tak jak v akci uvádíme. Pokud se ošetřuje menší oblast, což bývá obvyklé, procedura může být během 5–10 minut hotová. Doba ošetření je závislá od plochy ošetřované oblasti a může být od 5 do 20 minut. Rozdíl nastavení u těchto tří typů procedur je. Na každý z problému pleti působí pulzní světlo o jiné vlnové délce, kterou je třeba přenastavit za pomocí speciálních filtrů. Průběh ošetření je u všech tři typů procedury takřka totožný. S prvním dotazem se prosím můžete obrátit přímo na slevomat, který akci sestavoval. Děkujeme. S pozdravem, K. Micková, E.C. To Well

Jitka Kronková

Dobrý den. Zaujala mne akce na „3× ošetření rozšířených žilek“. Cena 999 Kč. Rozumí se tím 3 × 999 Kč? A jaké další poplatky budu hradit?
Těším se na odpověď

Estetické centrum To well Brno

Dobrý den paní Kronková, moc děkujeme za Váš dotaz a zájem o naše služby. 999 kč je cena za 3× ošetření rozšířených žilek. 1 ošetření vychází na 333 Kč a žádné další poplatky již hradit nebudete za tyto ošetření. Hezký den Mgr. Vladimír Žitný Estetické centrum To well

Maria Lackova

Dobry den, chcem sa spytat akym sposobom a co vsetko zahrna osetrenie následkov po akne? Dakujem velmi pekne

Estetické centrum To well Brno

Dobrý den paní Lacková, moc děkujeme za váš dotaz a zájem o naše služby. Ošetření zahrnuje redukci akné a fotorejuvenace pokožky intenzivním pulzním světlem oblast max. 20 × 20 cm. Délka ošetření 5–20 minut, dle velikosti ošetřované plochy. Pokud byste měla další dotazy, tak nás neváhejte kontaktovat na emailu brno@towell.cz. Zde můžeme domluvit případně bezplatnou konzultaci a doporučuní jaké ošetření si na slevomatu přímo zakoupit, dle typu a stavu Vaší pleti. Hezký den Mgr. Vladimír Žitný Estetické centrum To well

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru