Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Skvělé sýry: Italské s olivami, holandské s uzeninou nebo jednotlivé druhy

4,8 / 5 Ráj sýrů Můstek Praha - Nové Město  (mapa) 207 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Era

Dobrý den, zakoupila jsem Goudu 150 g. O ostatních nabídkách sýrů jsem si mohla přečíst informace, ale u tohoto sýra se popis neukazuje… Dále mám dotaz na cenu v případě doplatku za gramy navíc. Asi by to mělo být u každé nabídky uvedeno, protože se vždy nepodaří navážit přesnou váhu. Děkuji Era

Ráj sýrů Můstek

Dobrý den, doplňuji pro vás informace k produktu Gouda stará: Doba zrání 12 měsíců, tučnost 51.4% v sušině. Složení: pasterované kravské mléko, kuchyňská sůl, sýrařské kultury, syřidlo, konzervanty (dusičnan sodný, chlorid vápenatý), barvivo: annato. Typ mléka: kravské, pasterizované. Alergeny: mléčné bílkoviny a laktóza. Doporučená skladovací teplota 16 °C. Země původu: Holandsko.
Ke krájení na gram přesně: Pokud nedojde k optimálnímu nakrojení sýru v toleranci +/- 5%, prodejce při vyšší hmotnosti nad tento limit nabídne zákazníkovi převyšující množství doplatit za cenu platnou na prodejně v době prodeje. Pokud zákazník nesouhlasí, prodejce nakrojí další výseč s cílem dostat se do vymezené tolerance. Prodavačka upozorní zákazníky na tyto podmínky na místě při krájení zboží. Našim cílem je, aby zákazník nakonec odešel spokojen.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru