Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Centrum města a atmosféra staré Prahy: Pobyt v apartmánech na Starém Městě

4,7 / 5 Epifanie apartments Praha (mapa) 33 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Ema

Dobrý den, je možné ubytování pro dva z pátku 19.4. na sobotu 20.4.2019?
Děkuji.

Katerina Vilemova

Dobry den.

Budete nabizet voucher i na kveten?

Dekuji,

Katerina

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si však nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den, Simča :)

Kája Bája

Dobrý den, čtu, že parkování zpoplatněno. Jakou cenou prosím?

Epifanie apartments

Hezký den Kájo, parkovat se dá v okolí Rudolfina a to na parkovacích automatech nebo v podzemních garážích. Musíte ale počítat s přibližnou cenou 350/den. Děkuji a jsem s pozdravem Stanislav Petrášek

Jarka

Dobrý den, bylo by možné ubytování 3 dospělých osob?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarko, ano přistýlka je možná za cenu 400 Kč/noc vše je nutné si předem domluvit s hotelem. Hezký den, Simča :)

Eliška Grygová

Dobrý den, máte volný pokoj pro dva pátek až neděle 22. až 24.3.2019
Děkuji Grygová

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, tuto nabídku obchodník vytvořil pouze pro všední dny. Pokud by jste měla o podobný pobyt zájem, kontaktujte přímo apartments: stapeco@atlas.cz, +420 604 791 152, třeba společně vymyslíte variantu, která Vám bude vyhovovat. Hezký den :)

Humeník

Dobrý den ! Je možné v ubytování na 3 dny 2 noci ve dnech středa až pátek ?
Od 6 – 8. 2. 2019. Děkuji za zprávu. Humeník

Epifanie apartments

Hezký den pane Humeník, v tomto termínu je volný ještě jeden apartmán. Pokud ho budete chtít rezervovat, tak Vás poprosím o potvrzení a telefonický kontakt. Děkuji a jsem s pozdravem Stanislav Petrášek

Tamara Harnachová

Dobrý den, je možné se u Vás ubytovat s malým pejskem?Bišonek-6,5kg.Děkuji.Har­nachová

Slevomat.cz

Dobrý den, Tamaro, příplatek za psi není v nabídce uveden, proto Vás odkáži přímo na apartmány stapeco@atlas.cz, +420 604 791 152 a oni Vám poskytnou více informací. Hezký den :)

Epifanie apartments

Hezký den Tamaro, bohužel pobyt se psi u nás není možný. Omlouváme se ale neděláme výjimky, i když chápeme že se jedná o Vaše miláčka. Promiňte.
Děkuji a jsem s pozdravem
Stanislav Petrášek
EPIFANIE-apartments

marketa

jeprosím ještěvolnokolem sylvestra?

marketa

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity apartmánů. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den

Romana Benáková

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli akce platí na pokoje typu „Studio“ 25 m2 nebo „Appartmány“ 45 m2,
moc děkuji za odpovědˇ, Romana

Epifanie apartments

Hezký den Romano, akce platí na všechny tři apartmány (studia), mi to nerozlišujeme (pouze pokud někdo chce přijet s dítětem 2+1, 2+2). Všechny tři apartmány jsou naprosto stejně vybaveny a jsou ihned vedle sebe.
Děkuji a jsem s pozdravem
Stanislav Petrášek
EPIFANIE-apartments
Široká 4, Praha 1
tel: +420 604 791 152

Petra

Dobrý den jak je to s parkováním? Děti nepotřebují voucher? Lze ubytovat dva dospělí a dvě děti?

Epifanie apartments

Hezký den Petro, parkovat se dá v okolí Rudolfína na parkovacích automatech, nebo v podzemních garážích pod náměstím Jana Palacha. Vše je ale zpoplatněno. Naše apartmány bohužel vlastní parkoviště nemají. Máme jeden apartmán a ten je pro 3–4 osoby (v obývacím pokoji je rozkládací dvoulůžko). Děti tedy nepotřebují voucher, doplatek je na místě. Jde pouze o to, aby ve Vámi požadovaném termínu byl tento apartmán volný. Proto si případně zavolejte nebo napište na email: stapeco@atlas.cz. Děkuji a jsem s pozdravem Stanislav Petrášek EPIFANIE-apartments Široká 4, Praha 1 tel: +420 604 791 152

Alena

Dobrý den,jak je to prosím s parkováním? Dekuji

Epifanie apartments

Hezký den Aleno, parkovat se dá v okolí Rudolfína na parkovacích automatech, nebo v podzemních garážích pod náměstím Jana Palacha. Vše je ale zpoplatněno. Naše apartmány bohužel vlastní parkoviště nemají. Děkuji a jsem s pozdravem Stanislav Petrášek EPIFANIE-apartments Široká 4, Praha 1 tel: +420 604 791 152

Pavel Váňa

Dobrý večer , jak je to z parkováním …

Epifanie apartments

Hezký den Pavle, parkovat se dá v okolí Rudolfína na parkovacích automatech, nebo v podzemních garážích pod náměstím Jana Palacha. Vše je ale zpoplatněno. Naše apartmány bohužel vlastní parkoviště nemají.
Děkuji a jsem s pozdravem
Stanislav Petrášek
EPIFANIE-apartments
Široká 4, Praha 1
tel: +420 604 791 152

Anita

Dobrý den, chci se zeptat na zakoupení voucheru. V termínu na velikonoce od pátku do pondělí, jsme 2 dospělí a 1 dítě 11 let. Nevím zda to jde, poprosím vás o vyjádření. Děkuji.

Epifanie apartments

Hezký den Anito, bohužel apartmán pro 2+1dítě máme volný až od soboty. Pokud budete chtít rezervovat, poprosím Vás o napsání emailu na: stapeco@atlas.cz.
Děkuji a jsem s pozdravem
Stanislav Petrášek
EPIFANIE-apartments
tel: +420 604 791 152

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru