Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zima nebo jaro u Radhoště se snídaněmi, beskydskou večeří a wellness

4,6 / 5 Hotel Na Dolině Beskydy (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kamila Szczypková

Chtěla bych se zeptat, zda míváte na slevomatu 4 denní pobyty v hotelu Na Dolině.
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamilo, zatím jsou v nabídce pouze pobyty na 3 dny, můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a sledovat, zda nepřidají variantu na 4 dny. Popřípadě se můžete zkusit spojit přímo hotelem na telefonním čísle +420 605 111 715 a domluvit se na příplatku za jednu noc mimo voucher. Hezký den, Simča :)

milada

kde to přesně je?když pojedu z Frenštátu do Ráztoky,tak někde tam?

Hotel Na Dolině

Hotel se nachází v části obce Trojanovice pod Radhoštěm, přesná poloha: 49°30'42.1"N 18°13'04.2"E, Pokud by jste jel z Frenštátu p. R. na Ráztoku, pak zhruba v půlce cesty, na kruhovém objezdu v Trojanovicích na Lomné, zvolíte první odbočku (vpravo) směr Rožnov p. R. a pak po 1,6km, když budete míjet křižovatku s kamenným křížem po pravé straně, se dáte hned doleva. Odtud je to ještě 1 km stále rovně po cestě. Od kruhového objezdu v Trojanovicích Vás budou navádět i tabule.

Jan Neplech

Dobrý den,
Jaká je prosím teplota venkovní vířivky? Chtěli bychom jet s těhotnou přítelkyní, tak se ptám, zda není voda moc horká. Děkuji za odpověď.

Hotel Na Dolině

Dobrý večer, teplota vody je nastavena 38 stupňů, ale vzhledem k tomu, že je venku, tak pocitově je tak akorát. Zdraví Vás Lehnertová Radka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru