Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Opusťte palubu všedního dne: virtuální realita na profi konzolích

VRPro Brno  (mapa) 133 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Kate Klučková

Dobrý den, máte v nabídce hru Beat Saber? Popřípadě seznam her, které nabízíte? Děkuji

VRPro

Dobrý den, ano Beat Saber máme! Co nejdříve na našich webových stránkách doplníme seznam her.

Andrea

Mám stejný problém… koupila jsem bez rozvahy lístky a teprve potom zjišťovala něco o firmě…už jste tam někdo byl,existují??

VRPro.cz

Dobrý den,
děkujeme Vám za zakoupení poukazu do naší virtuální reality. Rozhodně nemusíte mít obavy. Právě naopak. Jsme stabilní, prosperující firma s historií. Jako noví majitelé virtuální reality VR PRO právě provádíme kompletní rekonstrukci včetně zbrusu nových konzolí „HTC Vive pro“ pro co nejlepší zážitek. Součástí budování nové značky je kromě umístění na mapách také tvorba našich nových webových stránek, které budou spuštěny 15.1.2019. Přejeme Vám hezké svátky a po novém roce se na Vás budeme těšit.

bledule

Jedná se o virtuální firmu, že nemá ani webové stránky?Dokonce ani na Mapách není firma uvedená.Docela mám strach voucher koupit, taky by mě zajímaly reakce kupujících,jestli tam už někdo byl.

Slevomat.cz

Dobrý den, ano firma existuje. V případě jakýchkoliv dotazů je neváhejte kontaktovat info@vrpro.cz. Hezký den

VRPro.cz

Dobrý den,
určitě se nemusíte bát. Za zakoupený voucher dostanete nezapomenutelný zážitek v podobě virtuální reality s konzolí „HTC Vive pro“, která nemá v Brně konkurenci. Omlouváme se za vzniklé nejasnosti, které byly způsobené přebíráním společnosti, s čímž souvisí i zanesení firmy do map a úprava webových stránek, které budou již 15.1.2019 plně funkční. Přejeme Vám hezký den a budeme se na Vás těšit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru