Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

599 Kč za revoluční neinvazivní facelifting obličeje Exilis a přístrojovou lymfodrenáž. Více než 2 hodiny péče, mladší pleť a mizející celulitida se slevou 62 %.

4,3 / 5 STUDIO PERFECT BODY Praha - Nusle  (mapa) 585 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
iva

dobrý den,mám zájem o vaše kosmet.služby­.prosím o info,zda bych si mohla lymf.masaže vybrat v jiny dny,nez lifting? Momentálně mám lymf.masaže předplacené.2.za jak dlouho po lifting.je možne aplikovat BOTOX.Děkuji Iva

iva

dobrý den,prosím o info,zda zákrok vhodný ,když apl.botox? Jak se k vám so salonu dostanu-MHD? Děkuji iva

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den, botoxové výplně jsou kontraindikovány k tomuto ošetření. Je dobré vyčkat nějaký čas po aplikaci výplňových materiálů (cca 6měs.).
Do studia se dostanete metrem „C“- Pražské Povstání, odtud pěšky 5min směrem k České Televizi; nebo od metra busem č.184 – zastávka Na Hřebenech
Studio se nachází v nové administrativní budově Kavčí Hory Office Park.

Vlasta

Dobrý den, mám cca měsíc aplikován botox – čelo + oči a za týden jsem objednána na výplň nosoretních rýh. Kdy mi doporučujete tyto procedury podstoupit? Mám zakoupeny 3 poukazy. Obojí podstupuji pravidelně, jak to ovlivní botox a výplně ve tkáni? Znamená to snad, že bych se musela „vzdát“ těchto aplikací, abych procedury mohla podstoupit? Děkuji za vysvětlení.

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den,všechny výpňové materiály vč. botoxu jsou kontraindikovány k tomuto ošetření. Jestliže jste si již poukazy zakoupila, tak bych počkala cca 6měsíců od aplikace.

sasita

Vyhrala som dnes 20. A nepripísalo mi na mail:/

Slevomat

Napište nám prosím na e-mail slevy@slevomat.cz. Zkusíme se na to podívat :-)

Boženka

Dobrý den. Je mi 63, vrásek mám dost, pomůže mi Vaše kůra? Mohu si pro sebe koupit najednou víc zlevněných poukazů a čerpat je postupně? Děkuji za odpověď.

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den paní Boženko, naše kůra Vám zkvalitní pleť. Vše se také odvíjí od genetických dispozic pleti, které ovlivnit nemůžeme a také od stavu pleti ve Vašem věku. Nicméně výsledky jsou viditelné vždy. Zpravidla po 2–3 ošetření již vidite změnu. poukazů můžete zakoupit více, zpravidla doporučuji 4–6ošetření.
Přeji hezký den
Vyletová Monika

Tomáš Kortus

Dobrý den,jak mám použít slevu z kola štěstí? Díky

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý večer, těžko se to takto posuzuje. Nevím zda už se objevují první jemné vrásky nebo je Vaše pleť bez vrásek. Doporučila bych cca 2–3 ošetření v intervalu 2–3týdny.

Klára

Hezký den,
je mi 25 let, kolik byste mi doporučovali návštěv ohledně obličeje.
Děkuji

pavel

kdybychom prisli ve dvou (s partnerkou) oba na vykon obsazeny ve voucheru, jde to nejak zkombinovat abysme na sebe hodinu necekali (mame male deti a musime si zajistit hlidani), ci mate ristroju vic a zakrok muze probihat soubezne u obou ? nbo se to da nejak otocit jeden prvni lifting a druhy drenaz, tak abychm skoncicli ± stejne ?? dekuji

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den,takto to určitě nakombinovat lze. Vše záleží na domluvě.
Hezký večer

valeri

Dobry den,pokud zakupim vice vauceru, muzu je vyuzit jako jedna osoba, uplatnint treba 2–4 vaucery ?

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den, můžete zakoupit 10 poukazů na osobu. Ideální počet ošetření je 4–6.
S pozdravem

Katka

Dobrý den, chci se zeptat, zda nebude problém s volným termínem, když prodáte hodně voucherů, abych to do srpna stihla, pracujete i o víkendech? A dá se zaplatit převodem na účet děkuji

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den, po domluvě s klienty pracuji i o víkendu. Množství prodaných poukazů je omezeno, aby všichni klienti, kteří si zakoupí toto ošetření mohly řádně využít tuto nabídku.
S pozdravem

Patrik

Dobrý den,

chtěl bych tento voucher darovat, kolik návštěv je doporučeno pro 30 letou osobu?
Předem děkuji za odpověď

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den,myslím, že 3–4 ošetření by stačily.

Šárka

Dobrý den,
je možné jeden voucher použít pro dvě osoby? Myslím facelifting pro jednu a lymfodrenáž pro druhou? Děkuji

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den, jeden voucher je pro jednu osobu.

marci

Vadí, kdybych měla na čele a mezi očima botox a výplň? Musí být nějaký odstup od tohoto zákroku? Děkuji.

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den, všechny výplňové materiály jsou kontraindikací k tomuto ošetření, je nutné vyčkat na vstřebání výplně a poté lze toto ošetření provést. Doba je cca 6měsíců.

Tereza

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je lymfodrenáž vhodná i pro někoho, kdo má křečové žíly, nebo křečové žíly odstraněné? Děkuji

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den, na lymfodrenážním přístroji firmy BTL lze zvolit program přímo pro klienta, který má křečové žíly. Vždy je potřeba se řídit zdravotním stavem.
S pozdravem

Dáša

Dobrý den,jestli tedy tomu správně rozumím,když je mi 48 let,tak jedno ošetření vlastně nemá smysl.
Mám okolo očí pár mimických vrásek,proto mě zajímá,zda si mám/nemám 1 ošetření koupit.
Děkuji a přeji hezký den

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den Dášo,
nejde pouze o vyhlazení vrásek v určité oblasti, ale i o celkový vzhled pleti. Vaše pleť se projasní, bude odpočatá a podpoříte tvorbu vlastního kolagenu. Po jednom ošetření efekt vidět je,ale doba trvání bude kratší, než kdyby jste měla ošetření více. Doporučila bych 4 – trvalost efektu je přibližně 1rok.
Hezký den

Zdena

dobrý den. je možné místo faceliftingu a přístrojové lymfodrenáže domluvit se na 2× facelifting?

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den, bohužel nelze. Nabídka je jako celek lymfodrenáž + facelift.

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den, toto ošetření je vhodné jak pro ženy tak pro muže!

Man

A co muži??

marci

Je mi 46let, bude na mně vidět nějaké omlazení nebo je to už „zbytečné“?

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den, omlazení určitě vidět bude. doporučila bych Vám sérii 6-ti ošetření. Ve Vašem věku to určitě není zbytečné -jste v nejlepším věku a spousta věcí před sebou.

k.kloubova

dobrý den, pochopila jsem to dobře, že si mohu koupit např pět voucheru a uzit je na serii osetreni ?

Janina

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je toto ošetření vhodné a prospěje i pleťi s jizvami po akné?

STUDIO PERFECT BODY

Dobrý den, pro Vaši pleť bych volila spíše jiné ošetření -IPL(intenzívní pulsní světlo). Touto metodou by nebyl výrazný efekt na jizvičky po akné. Hodně také záleží v jakém stavu pleť je a jak velké jizvy jsou.

Martina

Objednala jsem 1 voucher a az nyni jsem si precetla, ze se doporucuje vice navstev, mohu jeste objednavku zmenit, nebo musim objednat znovu? Dekuji

Slevomat

Martino, tu objednávku co jste měla jsem vystornovala a nyní si objednejte na vyšší počet voucherů. Kdyby něco, napište na slevy@slevomat.cz. Díky :-)

Martina

Skvele, moc dekuji, uz mam objednano:-)

Lenka

Já bych do toho šla hned , ale zajímalo by mě, kdy se konečně bude zase dát ve Slevomatu platit přes PayPal. Takhle mám smolíka :-(

Slevomat

Lenko, máte možnost platby kartou nebo bankovním převodem. I pokud nemáte účet, můžete skočit na pobočku kterékoliv banky (ideálně ČSOB) a zaplatit takto.

pavel

Temer kazda platebni karta dneska umoznuje zaplaceni pres internet (narozdil od paypal je takova platba bezne BEZ POPLATKU)..

Lexík

Tady je bohužel poplatek za vklad na Váš účet u ČSOB ve výši 50 Kč. Možná by bylo vhodné jednat s ČSOB o upuštění od poplatku. :-) Spousta firem to vyjednáno má.

Lenka

OK, Slevomate. Kdybych něco z vaší nabídky fakt nutně potřebovala, určitě bych si s platbou jiným způsobem poradila, jen je mi PayPal nejpohodlnější. Ovšem k zamyšlení je, že většinu vaší nabídky tvoří hlavně věci k potěšení, pro které mi stojí za to obětovat pár kliknutí, ale do banky kvůli nim nepoběžím.
I tak jsem si tu párkrát něco koupila a jsem fakt spokojená, ale kdyby běžel PayPal, asi kupuju častěji. Nicméně chápu, že jestli jsem jediná, kdo si po PayPalu stýská, kvůli mě ho znovu zavádět nebudete :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru