Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dvě italská 3chodová menu se sklenkou vína v restauraci Di Pietro. V ceně polévka, libovolná pizza, gnocchi nebo těstoviny i dezert!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Pavel

To nevadí, vždycky jsme si u Vás moc pochutnali !

Pavel

Už se k Vám moc těšíme, Vaše houbová polévka s rukolou a chlebovým košíčkem plným lišek......je prostě k sežrání !

Di Pietro

Dobry den Pavle,
Tak to jsme moc rádi, že Vám u nás chutná :-) Jen Vás asi musím malinko sklamat, protože tato hríbková polévka s liškami nespadá do menu na slevomatu. :-( Ona je opravdu poměrně drahá na výrobu, protože se skládá z pravých hřibů, kvalitní smetany, baby lišek a rukoly… Tak to se moc omlouvám.

Monika

Dobrý den,

jakým způsobem jsou, prosím, odděleny nekuřácké prostory, opravdu tam kouř není cítit např. z vedlejší místnosti otevřenými dveřmi apod…? A ještě jeden dotaz; jak je to u Vás s parkováním? Děkuji.

Di Pietro

Levá část restaurace je nekuřácká, a pravá kuřácká. a Nad kuřáckou částí máme otevřený strop a silnou vzduchotechniku… Často k nám chodí i maminky s dětmi, tak je snad vše v pořádku… Máme i své parkovište pro 5 vozů…

Daniela Kočová

Dobrý den všem,
tuto pizzerii mohu jen doporučit,byli jsme zde již několikrát,vždy vše super.Už máme koupený voucher.

Di Pietro

Dobrý den paní Kočová,
kéž by byli všichni zákazníci jako jste Vy :-)

Di Pietro

Dobrý den paní Kočová,
kéž by byli všichni zákazníci jako jste Vy :-)

Kateřina Návojová

děkuji za odpověď… pokud uznáte dítě, kterému je 17 let… byla bych moc ráda, hned bych kupon koupila. Nic bychom neměnili, vše jak píšete bychom si dali (spíše dokoupili pití). Nerada bych však kupovala kupon a pak ho nevyužila… Vidím, že někdy se ve fantazii meze nekladou :)

Di Pietro

Klidně doražte… :-)

Kateřina Návojová

Dobrý den,
bylo by možné přijít ve třech, když bychom to ve dvou nesnědli? tj. dvě hlavní jídla, dvě polévky… je to možné? Nabídka mě velmi zaujala, ale bohužel by to pro nás ve dvou bylo příliš velká porce. Předem děkuji.

Di Pietro

Dobrý den,
Menu bylo samozřejmě poskládané pro dvě osoby. Dnes mi dokonce volala paní učitelka jedné mateřské školy, žě by koupila 5 voucherů a přišla s dvaceti dětmi na čtvrt pizzy a učitelky by snědly polévky a moučníky. A víno chtěly vyměnit za nealkoholické nápoje :-) Asi by jsme přimouřili oko nad dvěma dospělými a třeba jedním dítětem…

Martin

Dobrý den, lze využít rozvoz objednaného jídla zdarma do 5 km při použití voucheru? Jak postupovat? Děkuji.

Di Pietro

To bohužel možné není. Nevíme, jak by jsme vezli 4dc vína a za obaly na jídlo by jste stejně musel doplácet 60 Kč a rozvoz jídel 20 Kč…

Veronika

Dobrý den, je možné u Vás rezervovat stůl i na 8. 4. 2012? Děkuji za odpověď

Di Pietro

Samozrejmě to možné je. Jen Vás poprosím udělat rezervaci na tel.: 244400894
Děkujeme

Nela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné jednu pizzu zabalit s sebou domů. Děkuji za odpověď

Di Pietro

Samozřejmě… Pouze si budete muset doplatit krabici (10,– Kč)

Gabriela

Chtěla bych se zeptat, jestli voucher platí jen ve všední den nebo i o víkendu, polévky z denní nabídky jsem totiž našla jen ve všední dny, ve stálém jídelním lístku jsem žádné neviděla.

Di Pietro

Vouchery platí po celý týden, jen na víkendy máme omezené kapacity. Po dobu konání této akce budeme dělat denní nabídku polévek i o víkendech.

Irena

Dobrý den,lze jedno jídlo zaměnit za nějaké rizoto či salát…držím bezlepkovou dietu.

Di Pietro

V naprosto ojedinělých případech ano… Obsluha se s Vámi domluví na místě a pokusí se vyjít vstříc…

Anička

Dobrý den,
lze 1 sklenku vína zaměnit za nealkoholický nápoj pro řidiče? Děkuji.

Di Pietro

Moc se omlouváme, ale na této akci se podílejí i velkoobchody se kterými spolupracujeme a to tím, že nám poskytnou akční ceny na určité druhy zboží, abychom mohli udělat tuto jedinečnou cenovou nabídku. Nicméně veškeré přání budeme operativně řešit při příchodu hostů…

Renata

Nejlepší pizzerie v které jsem byla!! Vynikající pizza, příjemné prostředí, výborné dezerty a velmi milá obsluha. Vřele doporučuji! ;-)

Di Pietro

DĚKUJEME MOCKRÁT!!! To opravdu potěší… :-)

Monika

Dobrý den,
mám stejný dotaz jako slečna Kristýna – lze vybrat vegetariánské menu (aby například polévka nebyla z masového vývaru apod.)? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, to jaká polévka je aktuálně v denní nabídce, můžete vidět na webových stránkách restaurace vždy na celý týden dopředu. V nabídce jsou samozřejmě i bezmasá jídla např. Tortelini Quattro cacio nebo oblíbená pizza Quattro formaggi.
Děkujeme za dotaz a přejeme hezký den.

Alena

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, do kolika hodin se u vás vaří? Tzn. na kolikátou hodinu bychom měli rezervovat stůl, abychom byli „v klidu“ obslouženi.
Předem moc děkuji za odpověď a přeji hezký den

Di Pietro

Vaříme do 22.45. Zavírací doba se přizpůsobuje potřebám hostů…

Kristýna Tesařová

Dobrý den, můj přítel je vegetarián, chtěla bych se zeptat, jestli máte v nabídce polévek také nějakou vegetariánskou variantu. Předem děkuju za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, to jaká polévka je aktuálně v denní nabídce, můžete vidět na webových stránkách restaurace vždy na celý týden dopředu. Tento týden například ve středu cibulačka se sýrem nebo v pátek kulajda. V nabídce jsou samozřejmě i bezmasá jídla např. Tortelini Quattro cacio nebo oblíbená pizza Quattro formaggi.
Děkujeme za dotaz a přejeme hezký den.

Kristýna Tesařová

Dobrý den, můj přítel je vegetarián, chtěla bych se zeptat, jestli máte v nabídce polévek také nějakou vegetariánskou variantu. Předem děkuju za odpověď.

Di Pietro

Ano, pro polévku minestrone se používá jako základ zeleninový vývar. Neměl by tedy být s výběrem žádný problém..

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru