Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Třídenní wellness pobyt pro 2 osoby v hotelu Prosper**** v Čeladné. Báječný relax v beskydské přírodě s neomezeným vstupem do bazénu v řeckém stylu a dalšími výhodami!

4,3 / 5 Hotel Prosper**** Čeladná Čeladná (mapa) 441 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Iva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný apartmán Lux na nějaký víkend v září. Děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den, velmi nás těší Váš zájem o ubytování v hotelu Prosper****Čeladná. Aktuálně Vám mohu nabídnout následující zářiové víkendy 31. 8. – 2. 9. ,7. – 9. 9. a 14. – 16. 9. 2012. Situace se ale může každou chvíli změnit, proto doporučujeme pokoj rezervovat co nejdřív a to telefonicky na čísle 558 440 311 nebo e-mailem na recepce@hotel-prosper.cz. Hezký den.

Pavel

Dobrý den, mám zájem o ubytovaní v termínu 25–27.05.12 ubytovaní Lux. Je tento termín ještě volný ?

Recepce hotelu

Dobrý den,
je nám líto, ale Vámi zvolený termín 25. – 27. 5. 2012 je již bohužel plně obsazen. Můžeme Vám nabídnout jiný termín?
Přejeme hezký den

Vendula

Dobrý den. Měla bych na Vás velkou prosbu. Chtěli bychom koupit tento pobyt pro třídní učitelku jako dárek. Chtěli bychom to do ceny 5000 dala by se zařídit luxusní varianta toho pokoje plus stravovaní po celý den , aby byla zahrnutá snídaně,oběd,večere plus nějaká masáž pro dvě osoby navíc pokud by to cenově vyšlo?

Recepce hotelu

Dobrý den,
v tomto případě, musíte zakoupit poukaz na slevomatu tak jak je v nabídce a poté kontaktovat recepci hotelu, kde domluvíme další služby, které budete chtít dokoupit. Na dokoupené služby bysme Vám pak zaslali přímo náš poukaz hotelový. Doplatek za plnou penzi by byl 180,–/osoba/den. Pro hosty, ale bývá výhodnější si využít oběd přímo na místě, kde mohou vybirat z jídelního lístku a aktuální denní nabídky a nejsou nijak omezeni. Doplatek za relaxační procedury se řídí našim ceníkem relaxačního centra. Pro přesnější a podrobnější informace neváhejte kontaktovat recepci emailem: recepce@hotel-prosper.cz nebo telefonicky: 558 440 311. Rádi Vám pomůžeme připravit dárek dle Vašich představ.
Hezký den

Proksova Veronika

Dobrý den,
chtela bych se zeptat,zda je mozne si zakoupit voucher s apartmanem,ale misto bylinkove koupele vyuzit 40min. masaz? A zdalipak mate volne misto ve dnech od 18.5.-20.5.2012? Je mozné si za priplatek s sebou vzit i maleho pejska?

Recepce hotelu

Dobrý den,
výměnu relaxační procedury provádíme jen ve vyjímečných případech a podle obsazenosti relaxačního centra. Doporučuji domluvit se při příjezdu v hotelové recepci.
V termínu 18. – 20. 5. 2012 máme již bohužel hotel plně obsazen. Mohla bych Vám nabídnout termín od 19. 5. 2012. Nejbližší víkendový volný termín pak máme od 29. 6. 2012.
Pejska sebou určitě vzít můžete. Příplatek za zvíře je 300,–/den.
Přejeme hezký den

Ivana

Dobrý den, prosím info k dopl. za dítě 10 let, kolik a na co má nárok? Děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den,
doplatek za 10-ti leté dítě je 700,–/noc a zahrnuje ubytování (pevné lůžko nebo přistýlka), polopenze, neomezeně s Vámi může využívat bazén nebo také dětský koutek.
Přejeme hezký den

Pavel Pouska

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda jde k poukazu na pobyt v apartmánu za 3499 Kč přiobjednat plná penze a případně za kolik? Děkuji Pouska

Recepce hotelu

Dobrý den,
standardně plnou penzi nenabízíme, jelikož si hosté mohou vybrat ve stejné, nebo i nižší ceně z našeho jídelního lístku, případně z aktuální denní nabídky.
V případě plné penze je pak na výběr ze tří jídel a doplatek by byl 180,–/osoba/den.
Náš jídelní lístek i denní nabídku najdete k nahlédnutí na našich internetových stránkách www.hotel-prosper.cz.
Přejeme hezký den

Irena

Dobrý den,

hm, samé dobré feference. Měli byste, prosím, volný termín 28.-30.9. pro dva dospělé, jedno dítě ( 13 let ) a malého francouzského buldočka ? Jak by to bylo s doplatkem za dítě a pejska ? Děkuji a přeji hezký den

Recepce hotelu

Dobrý den,
ve Vámi zvoleném termínu 28. – 30. 9. 2012 máme volný dvoulůžkový i případně třílůžkový pokoj. Záleží, který typ pokoje upřednostníte. Dopaltek za dítě os 12 let by byl 990,–/noc a poplatek za pejska činí 300,–/den.
Přejeme hezký den

Gabriela

Dobrý den,
prosím Vás, chtěla jsem se zeptat, zda máte volný apartmán v termínu 23. – 25. 9.?
Děkuji za odpověd.
Přeji hezký den.

Recepce hotelu

Dobrý den,
ve Vámi zvolneném termínu 23. – 25. 9. 2012 máme volný apartmán. Pro případnou rezervaci kontaktujte prosím přímo recepci hotelu na tel. čísle 558 440 311.

Gabriela

dobrý večer,měli bychom zájem,ale je nás 5 dospěláků,je nějaká možnost?termín 25,26,27.5 je ještě volný?děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den,
je nám líto, ale Vámi zvolený termín 25. – 27. 5. 2012 je již plně obsazen. Budete-li mít zájem, kontaktujte recepci hotelu, rádi Vám pomůžeme vybrat jiný termín.

Verča

Dobrý den, lze v hotelu uplatnit poukázky ticket benefits holiday? A je prosím ještě volný termín od 27–29.4 ? Děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den,
v našem hotelu bohužel nelze uplatnit Vámi zmiňované poukázky.
Vámi uvedený termín 27. – 29. 4. je již bohužel plně obsazen. Platnost nabízených poukazů k pobytu je až od 7. 5. 2012. Děkujeme za pochopení.

Marcela

Dobrý den,
je volný ještě termín 1.- 3.6 nebo 15.-17.6 ?
Děkuji za odpověď

Recepce hotelu

Dobrý den, těší nás Váš zájem o ubytování v hotelu Prosper. Je nám líto, ale ve Vámi požadovaných víkendových termínech je náš hotel již plně obsazen. Věříme, že si vyberete jiný termín a budeme se na Vás těšit. Hezký večer.

Lída

Dobrý den, včera jsme se vrátili z víkendového pobytu v tomto hotelu. S pobytem jsme byli moc spokojeni. Krásné pokoje, čistota všude, příjemný personál, ochotné recepční, výborné plavání, prostě nemělo to chybu. Snídaně bohaté a chutné, večeři bych vylepšila o polévku, nebo o větší porce. Pokoj č. 221 byl výborný, prostorný s velkou televizí a balkonem. Kdo ještě váhá s pobytem, tak doporučuji.

Recepce hotelu

Dobrý večer, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Děkujeme za krásné hodnocení a doporučení dál. Budeme se těšit, že nás zase v budoucnu navštívíte.
Mějte se hezky, nashledanou.

Markéta

Dobrý den,
dotaz nemám…jen bych chtěla touto cestou poděkovat za pohodový pobyt u Vás.Měli jsme se moc dobře,vše 100%,pohodové a příjemné.Určitě se vrátíme.

Recepce hotelu

Dobrý den, děkujeme za pochvalu. Velice si vážíme spokojených zákazniků. Budeme věřit, že se k nám rádi vrátíte. Ještě jednou mnohokrát děkujeme a přejeme Vám krásný den.

Petrovič

Jak dlouho mohu využívat služeb hotelu v den odjezdu – bazén apod.?

Recepce hotelu

Dobrý den, check-out je běžně do 10:00. Tzn. do této doby můžete bazén využít. Dle aktuální situace je ale možné se domluvit i na pozdějším odjezdu. Hezký den.

Jana

Dobry den, je moznost sebou vzit 2 deti ve veku 6 mesicu a 4 let? Jak by vypadala cena pro ne a mate nejake pristylky?

Recepce hotelu

Dobrý den, děkujeme za zájem o ubytování v našem hotelu. Pobyt dětí je samozřejmě možný. Pro dítě 6 let Vám můžeme připravit přistýlku – doplatek činí Kč 350,–/noc včetně polopenze. Pro půlroční dítě máme k dispozici postýlku – doplatek činí Kč 120,–/noc. V případě zájmu, prosím, kontaktujte recepci na tel. čísle 558 440 311, případně e-mailem na recepce@hotel-prosper.cz. Hezký den.

Katka Olšaníková Dubová

Dobrý den, prosím o info pokud by jsme jeli dva dospělý a dvě děti – jedno ve věku 4 roky a druhému jsou necelé 2 roky – mám zakoupit tedy jeden voucher a na místě doplatím tedy 720 Kč (2×360) za staršího syna? chápu to tak správně? a má v této ceně nárok i na snídani a večeři? a pak si dovolím ještě jeden dotaz a to zda je možné případně vouchery spojit a prodloužit tak pobyt :o)) předem děkuji za odpověď :o)

Recepce hotelu

Dobrý den,
ano stačí Vám zakoupit jeden voucher a na místě doplatíte za syna. V této ceně má zahrnutou snídani a večeři. Při koupi více voucherů si můžete pobyt prodloužit.
Přejeme hezký den

Petra Růžičková

Dobrý den, prosím můžu se zeptat jestli máte volno v termínu 5.7–7.7.2012? Děkuji za odpověď. Krásný večer Petra Růžičková

Recepce hotelu

Dobrý den,
ve Vámi vybraném termínu máme volnou kapacitu.
Přejeme hezký den

Jindřich Janeček

Dobrý den, vellice nás tato nabídka zaujala a rád bych se zeptal zda máte ještě volno v pokojích standard či podkroví v termínu 2–4. 8. 2012 nebo 9.-11. 8. 2012 popřípadě 13.-15. 9. Děkuji za odpověď. S přáním hezkého dne Janeček Jindřich

Recepce hotelu

Dobrý den,
v termínu 2. – 4. 8. 2012 a 9. – 11. 8. 2012 máme ještě volnou kapacitu. Termín 13. – 15. 9. 2012 je již obsazen.
Přejeme hezký den

Jana

Dobrý večer,máte tam vypsaný pokoj s balkonem a cenou,ale voucher na pokoj v podkroví není ke koupi,který je levnějsí.Je možné si uschovat kola?Děkuji za odpověď

Recepce hotelu

Dobrý večer,
zakoupit lze opravdu jen dva typy poukazů. Pro pobyt ve dvoulůžkovém pokoji podkrovním i dvoulůžkovém pokoji s balkonem platí poukaz za 2999,–.
Kola je možné uschovat.
Přejeme hezký zbytek večera

Lucie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, v tomto hotale jsem byla vloni a super. Moc rada bych jela znova, ale chtela bych ted proplatit castku od zamestnavatele. Potrebovala bych vytvorit fakturu na me jmeno a zamestnavatel by castku uhradil. Jak mam ted postupovat? Bohuzel nemuzu castku hradit ja, zamestnavatel posila castku primo hotelu. Dekuji a krasny den, Lucie

Recepce hotelu

Dobrý den,
pro upřesnění podrobností při využití platby zaměstnavatelem kontaktujte prosím recepci hotelu, email: recepce@hotel-prosper.cz, nebo telefonicky na tel. č. 558 440 311 p­řípadně, zde napište kontakt na Vás. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru