Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Víkendový kurz angličtiny pro úplné začátečníky

4,7 / 5 Jazykové studio Rolino (2 pobočky) Praha - Vinohrady  (mapa) 28 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Zdena Švancarová

Dobrý den, objednala jsem si kurz angličitny. po zaplacení jsem si opsala jen termín a kod po zaplacení vašeho kurzu ale neopsala jsem jsi nic více, Nějak došlo k tomu že vlastně nevím kam a jestli správně píšu tam kde jsem si objednala woucher. Prosím je možné mi odeslat na email. Svancarovazdena@seznam.cz zda píšu sem správně . Můj termín angličtiny je od pátku 11.1 do 13.1.2019 do neděle…děkuji…email vykladvestby@seznam.cz nepoužívám, nemám na něj heslo děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeno, voucher jsme Vám zaslali znovu na email, který jste uvedla (svancarovazdena@seznam.cz) a tam najdete všechny potřebné informace pro přihlášení na jazykový kurz. E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den :)

jakub

Dobrý den, nemáte něco podobného ale v týdnu, tj. po-pá? Bohužel víkendy mohu málokdy, klidně za plnu cenu, děkuji

Jazykové studio Rolino

ANO, varianty jsou 2 – dopolední/odpo­lední. Celá nabídka je zde: http://www.rolino.cz/vyuka-dospelych/terminy-kurzu-skupinkova-vyuka/?sezona=zima&rok=2019&jazyk=anglictina&dalsiuroven=doplnkove-kurzy#kurzy-urovne
jedná se o kurzy pod označením XA, XB

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru