Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

100% krémy z kešu, mandlí či arašídů i lahodná kombinace buráků s kokosem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Radka Zedníková

Dobry den,
Je prosim mozne zakoupit testove kelimky kremu i k jine variante nez k mnozstvi 790g? Dale se chci prosim zeptat,do kdy se musi krem spotrebovat po otevreni.
 Dekuji

Božské oříšky s.r.o

Dobrý den, ano ostatní testery můžete zakoupit v našem e-shopu bozskeorisky.cz. Pokud budete skladovat krém v chladu, tak Vám vydrží několik měsíců. Jsem však přesvědčen, že po otevření Vám krém vydrží jen pár dnů nikoliv týdnů či měsíců:-) S pozdravem Božské oříšky s.r.o

Lenka

Dobry den, muzu se prosim zeptat, jestli jsou kremy doslazovane nebo ne? Pripadne i prirodne? Z minulych odpovedi tomu moc nerozumim :-)

„Božské oříšky s.r.o
před 24 dny
Dobrý den, Arašídový krém křupavý je čistě přírodní a nejsou v něm přidané žádné sladidla S pozdravem Božské oříšky.

Martina Vr
před měsícem
Dobrý den, chtěla bych se jen pro ověření zeptat-jedná se tedy o sladké dextrozou doslazené krémy, takže mohu namazat na toast (např. místo medu či džemu) a mít sladkou snídani? Děkuji. S pozdravem Martina

Božské oříšky s.r.o
před měsícem
Dobrý den Marti, ano jedná se o sladkou dextrozu“

Diky moc, Lenka

Božské oříšky s.r.o

Dobrý den, všechny krémy jsou přírodní, takže bez sladidel. Pouze peanut butter obsahuje dextrozu. S pozdravem Božské oříšky s.r.o

Pavlina brozova

Dobry den, proc neni v nabidce i bozsky arasidovo-listkovy krem pro deti? Jsou tam myslim snad vsecky. Mela bych zajem o tento. A cokoladovy s proteiny mohou deti? Dekuji

Božské oříšky s.r.o

Dobrý den, božský lísko arašídový krém byl v nabídce ve slevomatu v říjnové akci. Určitě opět bude zařazen v následující akci. Oříško proteinový krém děti mohou jíst. Obsah proteinu ve 100g není vysoký a navíc krém je plný ořechů bez jakýchkoliv přidaných emulgátorů S pozdravem Božské oříšky.

Petra

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi burákovým máslem a burákovým krémem? Dá se obojí použít třeba pro pečení arašídových sušenek jako jediný tuk? Moc děkuji za odpověď.

Božské oříšky s.r.o

Dobrý den, vůbec žádný rozdíl. Také se používá pasta, ale nejznámější výraz je máslo. ale dle legislativy z EU většina výrobců používá výraz krém. Viděl jsem i výrobce, který na etikety používá výraz máslo, ale je to jen otázkou času, kdy dostane tučnou pokutu od SPZI, S pozdravem Božské oříšky.

Ludmila Valová

Dobrý den jsou prosím oříšky pražené nebo přírodní- děkuji za odpověď Ludmila

Božské oříšky s.r.o

Dobrý den, jsou pražené. Popravdě s naturálních ořechů nelze udělat ořechový krém a pokud ano, tak s přísady jiných ingrediencí S pozdravem Božské oříšky.

Kateřina

Dobrý den, je Arašídový krém křupavý sladký? Předem děkuji za odpověď.

Božské oříšky s.r.o

Dobrý den, Arašídový krém křupavý je čistě přírodní a nejsou v něm přidané žádné sladidla S pozdravem Božské oříšky.

Monika P.

Dobrý den, zajímalo by mě složení kvůli lepku. děkuji

Božské oříšky s.r.o

Dobrý den, ořechové krémy jsou natural, pouze peanut butter a oříško proteinový krém nejsou natural. U každého krému je uvedeno složení S pozdravem Božské oříšky.

Holec

Já prostě nevidím tu provozovnu na osobní odběr. Můžete prosím napsat adresu?

Božské oříšky s.r.o

Dobrý den, viz. odkaz na prodejnu fitness shop s fotografií + mapa https://www.vyziva-pro-fitness.cz/rs/kontakt/

Martina Vr

Dobrý den, chtěla bych se jen pro ověření zeptat-jedná se tedy o sladké dextrozou doslazené krémy, takže mohu namazat na toast (např. místo medu či džemu) a mít sladkou snídani?
Děkuji. S pozdravem Martina

Božské oříšky s.r.o

Dobrý den Marti, ano jedná se o sladkou dextrozu, která dává krému opravdu vynikající chuť. Arašídové máslo(krém) tak můžete používat nejen na pečení, palačinky, buchty, ovesné kaše, ale máslo můžete jíst i samostatně:-) S pozdravem Božské oříšky.

Ludmila Vehovská

Dobrý den,
potřebovala bych znát obsah sacharidů u krémů.
Stačilo by mi sdělit alespoň tři krémy s nejnižším obsahem sacharidů, samozřejmě
s uvedením hodnoty sacharidů.
Děkuji
Ludmila

Božské oříšky s.r.o

Dobrý den, Peanut butter Smooth Nutriční hodnoty na 100g Bílkoviny 21g, Sacharidy 22g, Energetická hodnota 2346kJ/560kcal, 100% Arašídový krém Nutriční hodnoty na 100g Bílkoviny 21,3g Sacharidy 21,3 Energetická hodnota 2457kJ/587kcal, 100% Mandlový krém Nutriční hodnoty na 100g Bílkoviny 21,1g Sacharidy 21,6g Energetická hodnota 2423kJ/579kcal, 100% Kešu krém Bílkoviny 16,8g Sacharidy 29,9g Energetická hodnota 2428kJ/580kcal

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru