Termín
Platnost do 28. 2. 2019.
V ceně
- 2× předkrm podle výběru:
- carpaccio z mečouna na salátu mesclun, se zálivkou ze Chardonnay, kapary a olivami (65 g)
- jelení carpaccio s kozím sýrem, sušenými brusinkami, rukolou, ořechy a havajskou solí (65 g)
- 2× hlavní chod podle výběru:
- jemně smažená norská treska s citronovo-chilli aioli podávaná s grilovanou zeleninou (190 g)
- steak z bizona z Nebrasky podávaný s demi glace z višní a balsamika a s bramborovým pyré s bílým lanýžem (180 g)
- 2× dezert chocolate trio (vše dostanete 2×):
- čokoládové brownie s čerstvými jahodami
- čokoládový nápoj z bílé čokolády s likérem Southern Comfort
- čokoládová zmrzlina s čokoládovými kousky
Omezení
Můžete využít do 28. 2. 2019
- Rezervace: vzhledem k povaze menu a nutnosti nákupu čerstvých surovin si místa zamluvte min. 48 hodin předem na tel. 224 918 425. Zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Vychutnejte si kompletní zážitek a poseďte v příjemné restauraci. Odnos s sebou není možný.
- Nabídku je možné využít od pondělí do pátku v čase 11.30–15.00 a 17.00–21.00, o víkendech voucher neplatí.
- Z důvodu dovolené je v restauraci zavřeno: 24. 12. – 26. 12. 2018 a 1. 1. 2019.
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ema Destinnová zve na jedinečný koncert – kulinářský!
Zavítejte do krásné restaurace U Emy Destinnové a vychutnejte si speciality, které jste dost možná ještě nikdy neochutnali. A pokud ano, vůbec nevadí – dobrých věcí totiž není nikdy dost.
Těšte se na tři chody: předkrm a hlavní jídlo si vyberete ze dvou variant a na závěr vám na stůl přinesou čokoládové trio, kterému prostě není možné odolat. Nahlédněte i do vinného listu, který vás jistě naláká k ještě delšímu posezení na tomto příjemném místě.
Restauraci i kuchyni kraluje americký šéfkuchař Steven Trumpfheller, který je odborníkem na francouzskou a italskou gastronomii. Přes práh jeho podniku smějí jen ty nejlepší suroviny – čerstvé ryby i mořské plody a kvalitní maso. Jestli dáte přednost steaku z bizona, nebo norské tresce, je už jen na vás.
TopLife Czech
Restaurace je oceněna 1 zlatým lvem v TopLife, což je prestižní a hlavně objektivní hodnocení, které posuzuje jak podávané jídlo, jeho kvalitu a originalitu, tak obsluhu a prostředí restaurace. Jeden zlatý lev je zárukou neobyčejného gastronomického zážitku, který si host připraví doma jen velmi obtížně.