Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pohoda v Kutné Hoře: vynikající jídlo, koupel i audioprůvodce městem

4,7 / 5 Hotel U Kata*** Kutná Hora (mapa) 55 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Martina Novotná

Dobry den, jsme tri holky a chtely bychom bydlet spolecne. Je to mozne? Termin 15.-17.3. nebo 22.-24.3.2019. Dekuji za info.

Hotel U Kata***

Dobrý den, paní Novotná,
je nám líto, ale tento pobyt lze čerpat pouze ve všedních dnech, proto Vám nemůžeme nabídnout tento pobyt o víkendu.
Veronika Kormošová, vedoucí recepce

Ivan Molnár

chtěl jsem si objednat na konkrétní termín 17.3 až 19.3.2018 ale nenabízí se mi možnost zaplatit bankovním převodem. U Slevomatu takto platím vždy. Tak jsem objednávku nedokončil…

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, u voucherů, které jsou vázané na konkrétní termín není možné platiti převodem z důvodu časové náročnosti. Termín by tak byl příliš dlouho blokován a proto je zde možný pouze ten nejrychlejší způsob platby a tím je platba kartou online. Hezký den, Simča :)

Iva

Dobrý den, chtěla bych pobyt platit z FKSP, přes faktruru zaměstnavateli, jaký je postup? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jde uplatnit“." Hezký den :)

Liliana Husáková

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na termín v březnu,zbývá tam už jen 21,22,23.3 a z toho 23.3. je sobota,jak by to bylo? Děkuji moc za odpověd. Lili

Hotel U Kata***

Dobrý den, ohledně volných termínů je důležité vědět, zda máte zakoupený mimovíkendový balíček nebo balíček, který lze vybrat i o vikendu. Poté je nejlepší řešení kontaktovat hotelovou recepci tel. 327 515 096 , kde se domluvíte a rovnou zarezervujete termín.

Jiří

Cenik na pozdejsí termím. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří, prozatím je tato nabídka vytvořena pouze do března a nemáme další informace jestli bude obchodník nabídku prodlužovat nebo vytvářet na pozdější termíny. Můžete si také nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru