Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotokalendář z vašich fotografií, stolní nebo nástěnný

4,7 / 5 Fotoknihy.net Brno  (mapa) 1 012 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Markéta Hutníková

Dobrý den, mám prosbičku. Kód voucheru jsem zadala do poznámky. Odeslala objednávku. V potvrzovacím e- mailu mi přišla cena za dva kalendáře 977 Kč. Které píši, že nám zaplatit. Jak to tedy mám provést. Mám zaplatit pouze 79 Kč za doručení na účet, co je v e-mailu? Mockrát děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, zvolila jste v objednávce při výběru dopravy „Slevomat platba na účet předem“ nebo na dobírku? Pokud ano a stejně Vám to ukazuje jinou cenu, budete mít nejrychlejší a nejpohodlnější si zavolat na telefonní číslo +420 702 610 157, kde to s Vámi Fotoknihy rádi vyřeší a cenu upraví. Hezké Vánoce, Ivet :)

Fotoknihy.net

Dobrý den, potvrzení objednávky je automatické a nejsou v ní prozatím započítané vouchery,. Je tedy potřeba uhradit pouze poštovné na účet, který Vám přišel v potvrzovacím mailu. Hezký den Marek Németh

Romana Marušková

Dobrý den,
zakoupila jsem si poukaz na kalendář, a když zadám kód voucheru do kolonky poukaz, napíše mi to, že je neplatný. Bude stačit, když kód zadám do poznámky?
Děkuji za odpověď

Fotoknihy.net

Dobrý den, je to tak jak píšete. Voucher zapište do poznámky. Na konci objednávky Vám zůstane plná cena, tu ale neřešte. Upravíme ji, jakmile se k objednávce propracujeme. Na Vás je pak pouze zaplatit poštovné na účet, který najdete v potvrzovacím mailu. Hezký den Marek Németh

Dana Richter

Dobrý den,
do kdy je potřeba vytvořit kalendář, aby byl doručen do Vánoc.
Děkuji za odpověď a přeji Vám hezký den.
 Dana

Fotoknihy.net

Dobrý den, samozřejmě čím dřív, tím lépe. Osobně bych to viděl tak, že objednávky do 10.12.18 by neměly mít problém s doručením do Vánoc. Pak už ručit nemůžeme. Hezký den Marek Németh

Tereza

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda u týdenního stolního kalendáře, jsou uvedené jména a svátky. Prostě jako u klasického běžného kalendáře. Děkuji

Fotoknihy.net

Dobrý den, ano, u kalendářů stolních jsou uvedeny svátky a jména. Je také možnost dopsat si svoje poznámky, jako jsou narozeniny příbuzných atp. Hezký den Marek Németh

Lucie

Dobrý den když objedná 3 kalendáře kolik bude stát poštovné dekuji

Fotoknihy.net

Dobrý den, poštovné jsou různé od 79 až po 99kč. Pokud byste platila dobírkou, doběrečné je +29kč. Hezký den Marek Németh

Pavla

Dobrý den,

ale tato možnost se v nabídce na Slevomatu nezobrazuje. Je tam jen roční, měsíční a čtrnáctidenní. Ověřte to prosím ještě jednou.

Děkuji, Pavla

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, když si zobrazíte varianty, poslední z nich je Kalendář stolní týdenní. Je možné, že v dobu, kdy jste se dívala, byla tato možnost zrovna vyprodaná, nicméně momentálně v nabídce je :)

Pavla

Dobrý den,

v editoru jsem si vytvořila týdenní kalendář a když jsem šla kupovat vouchery, týdenní kalendář najednou není v nabídce, přestože včera tam byl. Jak je to možné?

Fotoknihy.net

Dobrý den, teď jsem prověřil a kalendář je k dispozici a je možné ho objednat. Hezký den Marek Németh

Hana Vovsová

Dobrý den,
je nějak omezeno, kolik fotografií lze dát na jednu stranu, tj. jeden měsíc?
Děkuji,
Vovsová

Fotoknihy.net

Dobrý den,

zkuste nezávazně nahlédnout přímo do editoru kalendáře na našich stránkách fotoknihy.net. Jsou tam různé rozdíly v šablonách.

Hezký den

Marek Németh

Eva

Dobrý den, za jak dlouho po odeslání vytvořeného kalendáře bude vytištěn a připraven k vyzvednutí? Pokud zítra (čtvrtek) zadám, mohu v pondělí vyzvednout? Děkuji!

Fotoknihy.net

Dobrý den,

výroba objednávky trvá klasicky 5 prac. dnů. Je možné, že objednávka proběhne rychleji, zaručit to však nemůžeme. Vše je podle vytíženosti výroby.

Hezký den

Marek Németh

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru