Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

245 Kč za nadstandardní vyprání a vyžehlení 5 košil včetně dopravy až do kanceláře. Luxusní péče nejen pro zaneprázdněné muže se slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Mich@el

Dobrý den prajem, vidím že sa naozaj vyznáte vo svojom obore, viz. Vaša reakcia vyššie ;-)… Jedinu otázočku čo by som mal a delí ma od vyskúšaní Vaších služieb, je táto veta: „Standardně každou zakázku vyřídíme do 48 hodin od vyzvednutí“ a moja otázka teda je, či to platí aj cez víkend? resp. v piatok prevezmete moje košele a v nedelu ich mám?
Vopred ďakujem za odpoveď!
 Michal

Le Premier

Dobrý den, ano pokud k nám dáte košile v pátek, tak vám je v neděli dovezeme. Tip: Někteří naši zákazníci využívají v týdnu doručení večer (19 – 22 h) až domů, které je zdarma.

Pavel

Dobrý den, nabídka služby je velice zajímavá a velice se mi i líbí způsob, jak ohleduplným způsobem ji provádíte. Jediná věc, která kazí mé nadšení, jsou prací prostředky, kterými perete. Ariel a Persil jsou klasické chemické prášky prodávané v každém supermarketu. Nejlepších výsledků v testech celosvětově (ať už čistící silou, tak velice jemným složením bez fosfátů a zeolitů, které mnohým lidem vadí), dosahují prostředky řady SA8 od firmy Amway (a i cenově vychází velice dobře). Sami a spousta našich známých je používáme s tím, že jiné prášky již nekupujeme. Navíc mají jeden unikátní výrobek na skvrny, jemuž podobný se nevyrábí.

Vzhledem k tomu, že si u Vás nechávají čistit košile patrně lidé, kteří nosí kvalitní košile (já např. anglické Hilditch and Key, Turnbull and Asser), chtěl bych jim poskytnout tu nejlepší péči a ochranu, do které bohužel Vámi používané prostředky nepatří..

Le Premier

Dobrý den, děkujeme za názor, nicméně nemůžeme s ním zcela souhlasit. My používáme pouze Arial a Persil německé výroby, které mají dle mnoha testů lepší složení a účinnost, než stejné značky vyrábeně pro český trh. Vlastně se jedná úplně o jiný prášek, mnohem kvalitnější. Na toto téma je na internetu dost materiálů, můžete si je vyhledat. Co se týče výrobků Amway, tak ano, jsou kvalitní (o tom není pochyb), ale je to jen jedna z mnoha kvalitních alternativ – byť marketing jednotlivých značek říká, že nejlepší je vždy pouze jejich produkt. Pereme stovky košil týdně, zkoušeli jsme mnoho prostředků (včetně Amway) v různých situacích a stupních zašpinění košil, ale rozdíl mezi německým Arielem / Persilem a Amway nebyl žádný. Na skvrny máme speciální přípravky, které běžně nekoupíte a myslím, že dokážeme odstranit takřka neodstranitelné skvrny :) A nesmíte zapomínat, že neméně důležité na naší službě je kvalita vyžehlení – každou košili žehlíme klasicky ručně, žádné pochybné nafukovací stroje:) Pereme košile levnější (Marks & Spencer, TM Lewin například) i drahé (Gucci, Hugo Boss atp.) a velkou část tvoří košile na míru.

Madi

Nabidka je fajn, ja kupuju. Verim, ze by kazda manzelka mela z kuponu radost, ze se aspon tech nejnarocnejsich kosil k zehleni „zbavi“.

Market

Dobrý den, ulici Nad Dalejským Údolím berete jako Prahu 5 nebo Prahu 13? nejblíže metro Lužiny, ulice kolem jsou vypsané v městské části, naše ne. Děkuji

Radovan Hošek

Dobrý den, do vaší ulice doručujeme zdarma. Už pracujeme na vylepšení na našem webu kvůli lepší přehlednosti.

Miata

Mě žehlí manželka a tahle služba by mě určitě vyšla laciněji :-)

Radovan Hosek

Manzelka je vzdy nejdrazsi varianta pro jakoukoli cinnost, byt to treba neni na penezence videt okamzite…

Radek

Jeste ze umim prat a zehlit :D Tady alespon vidim, kolik dovedu usetrit v rozpoctu penez ;-) Takhle i se slevou drahe ..

VA

Po slevě to vyjde cca 50 Kč na košili a to není tak hrozné.. Věřím, že si to své zákazníky najde.

Radek

Urcite ano, ale jsem rad ze mto zvladam sam ;-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru