Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Druhá světová na simulátoru: let Messerschmittem i souboj dvou letců

4,8 / 5 AEROSIM.cz Praha - Holešovice  (mapa) 132 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Vendula

Dobrý den,
narazila jsem na 2 nabídky: létání na simulátoru Messerschmittu za 1490 Kč do 30.4.2019 (60 min) a za 1790 Kč do 17.12.2019 (45 min) + k obojímu 15 min instruktáž. Je v té první nabídce také úkol dostat se z palební linie? Děkuji za odpověď.

AEROSIM.cz

Hezký den,

děkujeme za Váš dotaz. Průběh zážitku si vždy domlouváte s instruktorem na místě či předem při rezervaci nezávisle na délce nebo variantě nabídky.

Tým AEROSIM.cz

David Kantner

Myslím, že to nemá se simulátorem nic společného, je to jen lepší povedení hry, s létáním a skutečnou simulací to nemá vůbec nic společného.

AEROSIM.cz

Hezký den,

píšete, že si to myslíte, a tento názor Vám nebereme. Je samozřejmé, že nejsme plně profesionální simulátor určený pro výcvik budoucích bojových pilotů, ale jde především o zážitek určený pro širokou veřejnost. Ale mrzí nás, že příspěvek píšete dříve, než jste zážitek na našem simulátoru vyzkoušel. Mezi našimi a pravidelnými klienty jsou však i piloti z řad různých leteckých kategorií a ti tento názor nesdílí.

Tým AEROSIM.cz

Adéla

Dobrý den,je vhodné pro člověka s kardiostimu­látorem(nesmí navštěvovat magnety atd.)?Děkuji

AEROSIM.cz

Hezký den,

děkuji za Váš dotaz. Let v simulátoru by se v tomto ohledu dal připodobnit jízdě v autě, konstrukce simulátoru je kovová a jsou zde elektronická zařízení. Stačí, když nás na tuto skutečnost informujete předem do poznámky při rezervaci termínu. Na základě toho např. vypneme vibrace, které by mohli mít negativní vliv na kardiostimulátor. Případně zkonzultujte s lékařem.

S pozdravem, tým AEROSIM.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru