Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyjížďka na koni v Moravském krasu či jízda kočárem lokalitou dle výběru

4,8 / 5 Ranč Divoké růže Velatice  (mapa) 273 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Tomáš

Dobrý deň, chcel som kúpiť 2 ks projíždky na koni pre syna s priateľkou ale ušiel sa mi len 1 ks. Prosím Vás chcem sa spýtať budete mať ešte túto ponuku teraz nejakej krátkej dobe na slevomate alebo máte ich aj na iných portáloch. Ďakujem veľmi pekne. Tomáš

Ranč Divoké růže

Dobrý den.
Jestliže jste koupil už pouze jeden dostupný voucher, lze další jízdu (případně delší čas jizdy) dokoupit na místě.

Míša

Dobrý den, voucher vyjížďky na koni bych rád koupil jako dárek pro stredne pokročilejšího jezdce. Proto se chci zeptat, zda je voucher vhodný i pro ti, co chtějí při jízdě i do trochu rýchlejšího cvalu?
Dopředu děkuji za odpověď a přeji hezké svátky

Ranč Divoké růže

Dobrý den.
Jízdy koncipujeme dle přání a schopností zákazníka a tudíž ano i pokročilý jezdec si u nás přijde na své. Už při telefonickém objednání termínu i před jízdou samotnou se dotazuji na jezdecké dovednosti, abychom plně vyhověli a dopřáli zážitek, který naplní zákazníkovo očekávání.
I Vám přejeme hezké svátky a rádi Vás uvidíme.

Ondrej

Dobrý den,
při projížďce kočárem pro 4 lidi je možno s sebou mít dvě děti do roku a jedno 3leté, pokud by byli na klíně?
 Děkuji

Ranč Divoké růže

Dobrý den. Maximální obsaditelnost kočáru je pohodlně pro dva dospělé (na zadním sedadle) jeden na kozlíku (vedle kočího) a dva drobnější dospělé (odrostlejší děti) na středním sedadle (zády ke směru jízdy). Malé děti na klíně dospělých „místenkově“ neomezujeme co do počtu, který dokážete ohlídat, aby nám za jízdy nevystupovali z kočáru. Takže ano ve Vámi uvedeném složení pasažérů Vás rádi svezeme.

Tereza Klapková

Dobry den, mela bych dotaz. 4 lete dite se muze na koni projet samo a nebo s jednim dospelim? Popripade jestli s dospelim tak mam zakoupit vouchry dva? Dekuji

Ranč Divoké růže

Dobrý den.
Čtyřleté dítě se může na koni projet samo, pokud je dostatečně pohybově zdatné, což nejlépe víte vy rodiče. Jako bezpečnostní prvek beru tak malého človíčka s „jeho“ koníčkem na vodítko a během jízdy jej vedu z druhého koně. Určitě doporučuji zakoupit dva vouchery, aby jste se na jizdu vydali spolu se svým potomkem a váš poklad se nevydával na cestu pouze s cizím chlapem.

Klárka

Dobry den,
Jak dlouho trva projížďka?
Dekuji za odpoved

Ranč Divoké růže

Dobrý den. Jízda trvá 60 minut, tedy hodinu v sedle, popřípadě 90 minut, tudíž hodinu a půl, pokud zvolíte jízdu kočárem.

St.

Dobrý den, kolik je maximální váha jezdce? Děkuji.

Ranč Divoké růže

Dobrý den. Otázka je ošemetná a vyžaduje rozsáhlou odpověď. Tak se budu snažit. Horní váhový limit nemáme stanovený. Vždy záleží na konkrétním koni a na konkrétním jezdci. Obecně platí, že rozumná váha jezdce se pohybuje mezi 15 a 20 % váhy dotyčného koníka a navíc ani to neplatí ad absurdum. Vezmeme-li prostý výpočet tak se při živé hmotnosti koníka (např.běžně 600kg) dostáváme na váhu jezdce a výstroje až na hodnotu 120 kg. Průměrné anglické sedlo s příslušenstvím přitom neváží více, než 10 kg. Když se budeme bavit o hraničních hodnotách, tak nám vstupuje do hry mnoho faktorů. Co se týká koně, tak nejen jeho váha, ale také stupeň výcviku v kombinaci s jeho kondicí a jeho schopnost „nést“ jezdce. Jezdec potom vnáší své umění jízdy, svoji rovnováhu, schopnost jít s pohybem koně ( což koníkovi výrazně usnadňuje nést svoje „břemeno“ ) a podobně. Nebudu Vás zahrnovat prespočtem dalších detailů, ale pokud by bylo potřeba individuálně posoudit Vaši situaci, neváhejte mně telefonicky kontaktovat. S pozdravem Petr Brunclík, tel.: 720 321 414

Lucka Ká

Dobrý den, kolik jezdců může jet na vyjížďku společně?

Ranč Divoké růže

Dobrý den v současné době máme čtyři koníky, tak je maximální počet tři jezdci současně jednu jízdu. Pracujeme ovšem na tom, abychom získali další koňské parťáky a dokázali jsme vzít větší počet jezdců.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru