Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Svátek milovníků vážné hudby: vstup na Novoroční galakoncert v Rudolfinu

4,8 / 5 Music Productions Praha - Staré Město  (mapa) 306 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Alzbeta

Zdravim, zajimalo by me jestli jsou mista garantovana nebo se muze stat, ze na me nevyjde.. ?!?

 Dekuji

Music Productions

Dobrý den Alžběto. Když na Vás nevyjde, tak Vám dám svoje sedadlo. Nebojte, vyjde. Hlídáme to. Přijďte si během dne 2.ledna do pokladny Rudolfina vyměnit Váš voucher.
S pozdravem
 Milan

Martina Čalková

Dobrý den, můžete mi prosím upřesnit, kde přesně místa jsou ? Ráda bych koupila 4 vstupenky, ale aby byly vedle sebe. Je to prosím možné ? Moc děkuji za Vaši odpověď.

Music Productions

Dobrý den paní Čalková,
2.1.budeme od 10.00 v pokladně Rudolfina vyměňovat vouchery Slevomatu za místenky na koncert. Když přijdete včas, budete si moci vybrat místa kde budete chtít v příslušných řadách. Zpravidla to bývá tak, že před 10.00 se u dveří do pokladny vytvoří fronta cca.20 lidí, kteří si chtějí vybrat nejlepší dostupná místa. Další pak průběžně docházejí během dne. Horší je když to necháte na poslední chvíli a chcete měnit vouchery půl hodiny před začátkem koncertu. To už se může stát, že nebudete mít místa vedle sebe. Momentálně je vyprodané přízemí a prodává se balkón střed od 5.řady, nebo boční balkony nebo místa na empoře. Takže klidně kupte 4 vstupenky a v klidu si je přijďte 2.ledna vyměnit. Mějte se fajn a těšíme se na Vás.
Milan Vlček

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru